Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U posljednjih 7 dana nestalo 10 osoba

nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
1/4
25.04.2014.
u 09:25

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U posljednjih sedam dana nestalo je 10 osoba među kojima je 9 maloljetnih, javlja NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Valentino Čont (17) nestao je u Zagrebu 20. travnja kada se udaljio s adrese Sv. Mateja 70A u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu jaknu, plave traperice i sive tenisice.

Ana Marija Dardalić (15) nestala je u Slavonskom Brodu u utorak 22. travnja. Ona se udaljila s adrese u Slavonskom Bordu u nepoznato, a u trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, sivu jaknu i bijele tenisice. Ana Marija je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Marina Elez (15) nestala je u nedjelju 21. travnja u Splitu kada se udaljila s adrese Šižgorićeva 4 u nepoznato. 15-godišnja Marina visoka je 175 centimetara, ima smeđe-crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Ne zna se što je na sebi imala u trenutku nestanka.

Ivica Grozdanić (30) nestao je 23. travnja u Jelenju gdje se s adrese udaljio u nepoznato. Visok je 190 centimetara ima crnu kosu i jače je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu majicu , plave hlače i bijele tenisice.

Aleksandra Ignjac (13) se u srijedu 23. travnja udaljila s adrese Sv. Mateja 70 A u Zagrebu u nepoznato. 13-godišnja Aleksandra je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Lice joj je okruglo te je srednje tjelesne građe.U trenutku nestanka bila je odjevena u sivo-maslinastu jaknu, plavu majicu, plave traperice i bijele tenisice s cvjetnim uzorcima.

Dario Kos (17) nestao je 22. travnja u Lugu Samoborskom gdje se udaljio s adrese Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči te je srednje tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ljiljan Oršoš (15) nestao je 23. travnja u Ivancu gdje se s adrese Pahinsko 6 udaljio u nepoznato. Visok je 168 centimetara, ima crnu kosu i oči. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Jasmin Radonjić (15) nestao je u srijedu 23. travnja u Zagrebu gdje se udaljio s adrese Sv. Mateja 70A u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu trenirku i crne tenisice.

Marko Selenić (16) nestao je u Osijeku 24. travnja. Udaljio se s adrese Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. 16-godišnji Marko visok je 165 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Domagoj Treska (15) nestao je u srijedu 23. travnja kada se s adrese u Splitu udaljio u nepoznato. Visok je 165 centimetara, ima svijetloplavu kosu i srednje je tjelesne građe, a ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U zadnjih sedam dana nestalo 9 osoba. Četiri su maloljetne

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije