Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova oluja u prodaji

U posljednjih 15 godina umrlo 30 tisuća branitelja

Oluja cover
''
25.11.2013.
u 07:37

Prvi mjesečni magazin za hrvatske branitelje u prodaji je u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini

Do prije tri godine imotski branitelj Bariša Marević bio je zdrav čovjek. Bavio se sportom, trenirao djecu kik-boks... A onda je otišao na internistički pregled. I to mu je spasilo život! Na mokraćnom mjehuru otkriven mu je polip i dijagnosticiran Non Hodgkinov limfom B tipa u maloj zdjelici kod mjehura.

Marevićevu životnu dramu možete pročitati u sklopu teme o 30 tisuća umrlih branitelja u posljednjih 15 godina koju donosi nova Oluja. Taj mjesečni magazin za hrvatske branitelje u prodaji je od danas u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Osim središnje teme, Oluja u novom broju donosi priču o udovicama branitelja koji su bile na audijenciji kod pape Franje. Četrdeset sjedala u prvom redu do oltara bilo je u Vatikanu rezervirano samo za njih. O susretu sa Svetim Ocem za Oluju govori Rozalija Bartolić, predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije, koja je papi uručila poklone – bijeli križ od obojenog stakla i skulpturu dvaju anđela.

Što su generali Ante Gotovina i Mladen Markač radili posljednjih 365 dana, otkako su pušteni iz Haaga, također možete pročitati u novoj Oluji. Tu je i analiza što su branitelji dobili, a što izgubili prije godinu dana objavljenim registrom.

Reporteri Oluje u Imotskom su posjetili udrugu Imotski sokolovi čiji vrijedni članovi proizvode vino i med.

Petar Šimić, branitelj iz Vinkovaca, ispričao je kako je pokrenuo tvrtku za proizvodnju lamperije i brodskoga poda u kojoj danas radi 110 zaposlenika. U toj tvrtki plaća nikada ne kasni, a otkaza nema!

U Oluji i ovaj broj možete pročitati kolumnu Duhovni izazovi života koju za mjesečni magazin za branitelje piše velečasni Zlatko Sudac.

Komentara 6

Avatar cro1com
cro1com
11:03 25.11.2013.

Umiru ljudi od žalosti kad vide silovanje drage nam Hrvatske.

HR
Hrvat1949
09:28 06.12.2013.

za sve sto je zadesilo Hrvatsku od2000 g na ovamo je kriv S tjepan mesic sa zlocinackom udbaskom bandom .

Avatar pf
pf
13:26 25.11.2013.

Preko 1800 branitelja je napravilo suicid. Za što ? Ubili su se jer im je hadeze uništio dostojanstvo i snove o sretnoj Hrvatskoj. O tome domorodno šute braniteljske udruge i državne institucije. Tema im je neugodna jer ne donosi glasove na izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije