Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oka nisu sklopili

U panici izbacili sav namještaj kroz prozor, no zmiju nisu pronašli

Zadar,zmija
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/8
22.08.2014.
u 13:15

Kako tvrde 25-godišnjak i njegova 22-godišnja cimerica iz Zadra, tanku zmiju dugu metar, smeđe boje sa žućkastim mrljama koja ''ne izgleda baš pitomo'' ugledali su dok je gmizala pod krevet

Sav namještaj iz stana na prvom katu zgrade u centru Zadra završio je u srijedu poslije 17 sati na cesti.

Ondje su ga izbacili podstanari tijekom panične potrage za zmijom, piše 24sata.

Kako tvrde 25-godišnjak i njegova 22-godišnja cimerica, tanku zmiju dugu metar, smeđe boje sa žućkastim mrljama koja ''ne izgleda baš pitomo'' ugledali su dok je gmizala pod krevet.

- Odmah smo nazvali 112, a oni vatrogasce. Stigli su brzo u stan. Vatrogasci su dignuli krevet i opet smo je vidjeli sklupčanu ispod, ali su ga, na nesreću, spustili dok odu po hvataljku, pa se sakrila - kazao je mladić. S cimericom je potom zvao obližnji Narodni muzej koji izlaže zmije otrovnice, no oni su im kazali da su sve izložbene otrovnice na broju. Zatim su u pomoć pozvali zmijara Romea Pestića, ali ni on nije pronašao zmiju.

Zabrinuti podstanari nadaju se da će, kada iznesu sve iz stana i kada ostanu goli zidovi, negdje pronaći gmaza. Očajni su i ne znaju gdje će do tada živjeti.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 1

Avatar dario554433
dario554433
13:42 22.08.2014.

Mozda su se samo malo jače naduvali pa im se pojavila zmija u duginim bojama. Al nje se ne moraju bojat jer to je gay zmija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije