Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za trajno sjećanje

U Lipiku podižu spomenik devetorici poginulih Tigrova

tigrovi
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
26.05.2016.
u 16:33

- Moja su vrata Tigrovima uvijek otvorena i mogu računati na moju podršku. Oni su bili prvi kad ih je Hrvatska najviše trebala i branili su je na svim ratištima, a ne samo u Lipiku i Pakracu - rekao je lipički gradonačelnik Vinko Kasana

Grad Lipik u suradnji s požeško-slavonskom podružnicom Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrova podići će do kraja ove godine u Donjem Čagliću spomen obilježje devetorici poginulih Tigrova na lipičkom ratištu 1991. i 1992. godine.

Lipički gradonačelnik Vinko Kasana spremno je podržao inicijativu nekadašnjih pripadnika ove elitne postrojbe. - Moja su vrata Tigrovima uvijek otvorena i mogu računati na moju podršku. Oni su bili prvi kad ih je Hrvatska najviše trebala i branili su je na svim ratištima, a ne samo u Lipiku i Pakracu - rekao je Kasana.

>>Novi je ministar branitelja heroj s Banije koji je spašavao ranjenog Gordana Lederera

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Linux
Linux
19:17 26.05.2016.

zasto ovo nije pisala hina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije