Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urbana desnica

U Kninu izvjesili transparent 'Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode'

Knin,helikopter,transparent
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/14
27.02.2014.
u 15:16

U vrijeme postavljanja transparenta, HV je vršio vježbe s helikopterima MI-8.

Članovi udruge Urbana desnica spustili su s kninske tvrdjave transparent dimenzija s natpisom "Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode".

U vrijeme postavljanja transparenta, HV je vršio vježbe u Kninu s helikopterima MI-8.

>>Stožer postavlja jumbo plakate s likom Darka Pajčića

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

- Svjesni smo da kao mladi ljudi u ovom trulom, zatrovanom i zatvorenom sistemu nemamo nikakve šanse krojiti vlastitu budućnost. Političke elite iz bivšeg sistema, agenti, ubojice i špijuni 90-tih su samo promijenili kapute i infiltrirali se u cjelokupan sustav ove države. Iskoristili su ratna zbivanja i u tom kaosu zauzeli ključne političke pozicije, postali dio gotovo svake političke stranke, hrvatskih obavještajnih službi, brojnih civilnih organizacija (tzv. borci za ljudska prava kako bi mogli legalno sisati novčana sredstva iz državnog proračuna) i zadržali su moć upravljanja velikim brojem hrvatskih medija. Danas su njihove obitelji one koje tvore takozvanu hrvatsku elitu. Vlasnici su brojnih tvrtki i država je postala njihovim taocem u ekonomskom smislu nakon njihovih privatizacija i pljački pa se mi danas pitamo zašto nama ostalima ne može biti bolje i zašto je ovako velik broj nezaposlenih - navodi u priopćenju udruga Urbana desnica.

Navode primjere Čehoslovačke u kojoj je 1991. relativno uspješno provedena te Njemačke koja je otvaranjem tajnih arhiva javnosti provela denacifikaciju.

Komentara 32

PR
prvacrta
12:00 27.02.2014.

palac gore

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
15:27 27.02.2014.

da smo se obračunali na vrijeme sa zmijama koje su ispuzale ispod kamenja, danas bi ljepše živjeli, no nikada nije kasno, vrijeme je da netko odgovara od partizana do četnika za sve zločine učinjene prema Hrvatskome narodu, zato samo naprijed u nove akcije.

DI
Dingač
14:16 27.02.2014.

sasvim ispravno ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije