Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smanjen priljev

U brodskom kampu danas prijepodne bilo je samo 9 migranata

Kamp, Slavonski Brod
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
25.11.2015.
u 14:45

Ovakva situacija u brodskom kampu nije zabilježena od njegova otvaranja 3. studenog. Međutim, u policiji nisu željeli nagađati je li do smanjenog priljeva migranata došlo zbog lošijih vremenskih prilika ili iz nekog drugog razloga

U zimski tranzitno-prihvatni centar u Slavonskom Brodu danas (srijeda) do podneva nije pristigao niti jedan migrant, tako da ih je u prijepodnevnim satima ondje bilo svega devetero. Riječ je o jednoj ranije pristigloj obitelji koja se u kampu zadržala dulje od ostalih zbog liječenja jednog člana.

Ovakva situacija u brodskom kampu nije zabilježena od njegova otvaranja 3. studenog. Međutim, u policiji nisu željeli nagađati je li do smanjenog priljeva migranata došlo zbog lošijih vremenskih prilika ili iz nekog drugog razloga.

– Od početka rada zimskog centra u Slavonskom Brodu nije bilo nikakvih incidenata niti problema. Sve teče u najboljem redu – kratko je izvijestila glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. U utorak je u Hrvatsku ušlo 4.200 izbjeglica i migranata, a od početka izbjegličke krize kroz našu ih je zemlju prošlo više od 443 tisuće. 

>> Milanović i Tusk razgovarali o rješenjima izbjegličke krize 

>> Brodski kamp poluprazan, ekonomski migranti ne dolaze

Komentara 9

Avatar pivapivic
pivapivic
14:01 25.11.2015.

Bila je samo jedna devetočlana obitelji..

MI
mirr
17:03 25.11.2015.

9 komada previse

DU
Deleted user
15:00 25.11.2015.

Naravno kad im smrde pooštrene kontrole i zatvarenje granica ilegalnim migrantima. Bitno da je Salejmalejkum Ostoja propuštao teroriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije