Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobit će otkaze

U državnoj službi rade 72 službenika s pravomoćnim presudama

Arsen Bauk
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
05.05.2015.
u 20:19

Istraga je pokazala da najveći broj osuđivanih radi u MUP-u

U državnoj službi zaposlena su 72 službenika koja su bila osuđena. Ministarstvo uprave utvrdilo je da je sud protiv njih donio pravomoćnu presudu te kako su prema Zakonu o državnim službenicima trebali dobiti otkaz, javlja HRT.

Istraga je pokazala da najveći broj osuđivanih radi u MUP-u te kako je najviše onih koji su dobili presude za nanošenje tjelesnih ozljeda.

Ministar Arsen Bauk potvrdio je da će im svima biti uručeni otkazi.

>>Bauk o 'marioneti HDZ-a': Suzdržat ću se od takvih stilskih figura

Komentara 22

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:21 05.05.2015.

i za kraj, Bauk.... nije li te sramota otpustiti službenika zbog neke trivijalne presude, a u isto vrijeme dijeliti stranku i imati u Saboru jednu Marinu Lovrić Merzel, Saboa i slično ? Biti koalicijski partner sa HNS-om i njihovim Vlahušićem, Ferenčakom i drugim uglednicima ? Malo su ti iščašena, da ne velim, dvostruka mjerila......

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:14 05.05.2015.

a što sa ekipom sa pravomoćnim presudama koji su u politici ???? Nije li malo nelogično da državni službenik ne može raditi ... a njegov drugo, treće ili više nadređeni koji je političar to može ???

DU
Deleted user
20:36 05.05.2015.

Rano se sjetio neradnik! Bitno je da je noću postavljao ćirilicu po Vukovaru bez valjanih popisa prebivališta koje je on trebao srediti. Pa su zbog toga Ostojićevi batinaši ljudima razbijali glave...Sram ga bilo! Pravi državni parazit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije