Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLIČKA KRIZA

U brodskom kampu danas samo četiri migranta

tranzitni centar
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
02.01.2016.
u 13:27

Do podneva su u našu zemlju ušle 934 izbjeglice iz ratom zahvaćenih područja

Dok su petak su u Hrvatsku vlakovima iz Šida ušla 2963 migranta iz ratom zahvaćenih zemalja Bliskog i Srednjeg istoka, a danas ih je do podneva u zemlju ušlo još 934. 

Istovremeno, u zimskom prihvatno-tranzitnom centru u Slavonskom Brodu danas u prijepodnevnim satima nalazile se samo četiri osobe.

Od početka izbjegličke krize u Hrvatsku je ušlo više od 560.000 migranata.

U Ministarstvu unutarnjih poslova kažu kako i dalje očekuju velik pritisak izbjegličkog vala iz Srbije.

>> Merkel: Njemačko društvo i gospodarstvo imat će korist od izbjeglica

Komentara 7

MI
mirr
15:41 02.01.2016.

ceteri komada previse

PO
ponor
18:28 02.01.2016.

Uvijek me razveseli čitati komentare velekatolika na ovim stranicama. Takvog licemjerstva nigdje se ne nalazi. Vjeruju u čovjek-boga čijoj su obitelji također vikali "tri komada gamadi previše". Bravo katolibani!

AM
after.midnite.1
22:16 02.01.2016.

Od početka kolonizacije europskih država niti jedan od njih nije došao u RH iz ratom zahvaćenih područja. Turska, Grčka, Makedonija i Srbija nisu zahvaćene ratom. Ne razumijem zašto ih se uporno gura u kategoriju izbjeglica kad je svima odavno jasno da oni to nisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije