Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U autobusnoj nesreći u zapadnoj Indiji poginula 41 osoba

indija autobus
Foto: /DPA/PIXSELL
06.02.2016.
u 10:03

Autobus je pao s mosta, deset metara od obale rijeke Purna u okrugu Navsari

Najmanje 41 osoba poginula je a 26 ih je ozlijeđeno kad je autobus sletio s mosta u državi Gujarat na zapadu Indije, objavila je danas policija.

Autobus je pao s mosta, deset metara od obale rijeke Purna u okrugu Navsari u petak.

"Ukupno je poginula 41 osoba, brojne žene i djeca. Većina žrtava poginula je na licu mjesta zbog ozljeda zadobivenih u nesreći", izjavio je šef lokalne policije.

Među poginulima je i vozač autobusa. "Prema prvim podacima istrage vozač je ubrzao u pokušaju pretjecanja drugog vozila na uskom mostu kad je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju", pojasnio je.

Pet osoba nalazi se u kritičnom stanju.

Indija ima najviše smrtnih slučajeva u svijetu nastalih u prometu. Prosječno 135.000 ljudi pogine na državnim cestama svake godine, pokazuju vladini podaci.

>> 14 osoba poginulo u autobusnoj nesreći u Japanu

>> U prometnoj nesreći u Meksiku najmanje 18 osoba poginulo

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
12:38 06.02.2016.

Zašto je ovo vijest iz Hrvatske?

Avatar Vucibatina
Vucibatina
12:46 06.02.2016.

Za Hrvatsku jako bitno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije