Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločinačka organizacija

U 12 dana prebacili 68 ilegalaca iz Srbije u Hrvatsku i 'zaradili' 34.000 eura

ilegalci
Carina.hr screenshot
16.07.2015.
u 12:50

Optuženi su S.I. (47) iz Srbije te hrvatski državljani Z.J. (24), M.B. (27), D.S. (30). Tereti ih se za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj u sastavu zločinačkog udruženja

Zbog prebacivanja čak 68 ilegalaca iz Srbije u Hrvatsku, podignuta je optužnica protiv četiri osobe. Stranci se nisu zadržavali u Hrvatskoj, prevozili su ih dalje u Sloveniju i druge zemlje Europske unije. "Zaradili" su ukupno 34.000 eura za četiri "operacije" u samo dvanaest dana jesenas, a novac su, vjeruje USKOK, prodijelili.

Optuženi su S.I. (47) iz Srbije te hrvatski državljani Z.J. (24), M.B. (27), D.S. (30). Tereti ih se za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj u sastavu zločinačkog udruženja.

>> Iz Mađarske u Hrvatsku ušlo 22 imigranta koje je dovezao taksi

Komentara 2

JU
Just4theThrill
15:47 16.07.2015.

Dragi naši susjedi, bit' će toga još puno. Bilo bi lijepo kada bi napisali imena i prezimena kriminalaca u ovakvim slučajevima, posebno ovih hrvatskih državljana, bojim se da bi i oni mogli biti 'od preko' porijeklom.

JD
janjatovic.dejan7
08:45 17.07.2015.

Ma kakvi hrvati to su srbi, vi ste ipak postena nacija kojoj su za sve krivi srbi,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije