Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.05.2015. u 12:00

Za Ćukovu tvrtku „General linija" zatražen je stečaj pa će se general pridružiti kolegama Vladimiru Zagorcu, Anti Rosi, Ljubi Ćesiću Rojsu i Pavlu Miljavcu čije su tvrtke već ranije posrnule.

Mile Ćuk, umirovljeni general i bivši pobočnik predsjednika Franje Tuđmana, novi je primjer da uspješnu vojnu karijeru ne mora slijediti uspješna poslovna karijera. Za Ćukovu tvrtku „General linija" zatražen je stečaj pa će se general pridružiti kolegama Vladimiru Zagorcu, Anti Rosi, Ljubi Ćesiću Rojsu i Pavlu Miljavcu čije su tvrtke već ranije posrnule. Slobodna primjećuje da generali bolje ratuju nego što posluju, ali treba dodati da među umirovljenim časnicima ima i svijetlih poduzetničkih primjera poput poslovnih generala Damira Krstičevića, Ivana Čermaka i Ante Gotovine.

Nijemci ne shvaćaju zašto 4 umjesto jednog ministra

Marko Kolaković, predsjednik HDZ-ova odbora za gospodarstvo, vratio se iz četverodnevnog posjeta Bavarskoj gdje je obišao münchenski IFO institut. Kolaković je za Nacional potvrdio da IFO dovršava fantomski nacrt gospodarskog programa HDZ-a, ali opet nije otkrio previše detalja. Rekao je tek da Nijemci žele mijenjati hrvatski sustav, naglasivši da im je neobično što imamo razdvojena ministarstva gospodarstva, obrta i poduzetništva, poljoprivrede i turizma koja pritom nisu ni usklađena. U IFO institutu očito nisu shvatili prednosti hrvatskog sustava koji multipliciranjem ministarskih fotelja povećava koalicijski kapacitet. Čemu imenovati jednog ministra ako ih možeš zbrinuti – četvero.

I Jadranka Kosor želi osnovati novu stranku prije izbora

Jadranka Kosor, bivša premijerka, potvrdila je za Nacional da razmišlja o osnivanju nove stranke s kojom bi izašla na parlamentarne izbore. Tko o čemu, političari o osnivanju novih stranaka. Kao da nam i postojećih nije previše.

Država gubi 10 milijuna kuna jer su suci spavali 22 godine

Eugenio Bruno Gatto, 34-godišnji Talijan, nije još bio rođen u kolovozu 1981. kada je njegova trudna majka ozlijeđena, a otac poginuo u sudaru izletničkog i vojnog broda pored Zlarina. Eugenio Bruno Gatto danas, kao i drugi članovi njegove obitelji, odlukom nadležnog suda ima pravo na odštetu koja se s kamatama penje na više od 10 milijuna kuna. Kamate su se skupile, piše Slobodna, jer 22 godine nitko nije radio na predmetu, a nerad nadležnih sudaca opet će platiti građani.

>> Tajni ručak premijera Milanovića sa Štrokom

>> Stotine razgovora za posao na dan, a samo 1875 radnih mjesta

Komentara 7

VL
.
10:12 05.06.2015.

A koja je to Ćukova uspješna vojna karijera ?

KA
KaNiDora
13:13 28.05.2015.

Mile Ćuk je bio vozač jednog vojnog zapovjednika pa je i sam postao general

DU
Deleted user
14:33 28.05.2015.

A šta vi školovani i pametni niste išli za vrijeme rata za generale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije