Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u Večernjem listu

Turudić o tekstu 'Turudić nanosi štetu veću od Šešelja'

naslovnica
Foto: VL
1/2
29.11.2014.
u 00:02

"Znam, da nisam nikad tužio i da nikad ne bi. To sam zaista i mislio, ali nisam znao da će me netko usporediti sa Šešeljem"

Vojislav Šešelj inspirirao je novinara Novog lista Dražena Ciglenečkog da napiše: “Turudić nanosi štetu veću nego Šešelj”. Teza kolumne je da se Sabor nije trebao baviti Šešeljevim glupostima jer se time degradira parlament, već sucem Ivanom Turudićem pa i donijeti Deklaraciju o njegovu besprizornom ponašanju. Što na to kaže sudac.

– U nizu tekstova u kojima se dotaknuo i moje operacije u Austriji, i moje obitelji, šutio sam, ali ovo je prevršilo svaku mjeru i prvi ću put tužiti novinara.

Ali, u intervjuu ste rekli...

...Znam, da nisam nikad tužio i da nikad ne bi. To sam zaista i mislio, ali nisam znao da će me netko usporediti sa Šešeljem. Za mene je nezamisliva teža kvalifikacija nego da se kaže da nanosim svojoj državi štetu veću nego Šešelj. Što taj novinar radi, abolira Šešelja!?

Cijeli intervju sa sucem Ivanom Turudićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote

Foto: VLm

>>Turudić: Milanović je vršio pritisak na mene

>>Turudić na prosvjedu branitelja: Došao sam pozdraviti svoje suborce

Komentara 73

DU
Deleted user
21:20 28.11.2014.

Gospodine Turudiću ne mogu vam oprostiti što ste udbaše liferovali u Njemačku, a k tome branitelj ste ove države, niste podrumaš i petokrakaš. Čuvajte se!

DU
Deleted user
21:16 28.11.2014.

Takvih poteza (tužbi) trebalo bi biti više,baš zbog nevjerojatne arogancije brojnih novinara.

Avatar d-ano
d-ano
21:15 28.11.2014.

Gp.Turudicu rado bih vas vidio na listi za naseg predsjednika.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije