Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turski veleposlanik u Hrvatskoj:

'Teroristička organizacija stoji iza pokušaja vojnog udara u Turskoj. Postoji organizacija koja radi i u Hrvatskoj'

Ahmet Tuta
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
25.07.2016.
u 23:12

Na pitanje postoje li u Hrvatskoj, Tuta je kazao da znaju da "postoji organizacija koja radi u Hrvatskoj i sva obavještajna izvješća i informacije prenesene su hrvatskim vlastima na vrijeme".

- Vrlo je jasno da su gulenisti, FETO teroristička organizacija, iza pokušaja vojnog udara. Ta organizacija ima nekoliko ogranaka, ne samo u vojsci, već i u pravosuđu, ali i u drugim tijelima administracije - kazao je u Dnevniku Nove TV turski veleposlanik u Hrvatskoj Ahmet Tuta.

Na pitanje postoje li u Hrvatskoj, Tuta je kazao da znaju da "postoji organizacija koja radi u Hrvatskoj i sva obavještajna izvješća i informacije prenesene su hrvatskim vlastima na vrijeme". 

- Ima škola stranih jezika koja ovdje radi, osim toga, pokušavaju organizirati i neke druge aktivnosti, ali i hrvatske su vlasti vrlo oprezne i gledaju što rade. Nadam se da će se ta suradnja hrvatskih i turskih vlasti nastaviti - kazao je Tuta. 

>>Ako SAD ne izruči propovjednika Gülena, odnosi s Turskom bit će narušeni

>>Juncker poručio Turskoj: Nećete tako skoro u EU

Komentara 16

GR
grgaman
00:24 26.07.2016.

Postoji samo jedna teroristicka organizacija u Turskoj na celu sa Erdoganom koja pomaze ISIL

ME
Medardo99
06:55 26.07.2016.

Kad sam procitao ko je ovo izjavio nasmijao sam se ,normalno da erdoganov veleposlanik govori protiv gulena da nije tako nebi bio veleposlanik,

I1
ing-12345
08:34 26.07.2016.

Da postoji teroristička organizaicja koja djeluje u Turskoj. Na čelu joj je Erdogan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije