Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlični rezultati naše kompanije

Tri Styrijina portala drže prva tri mjesta po čitanosti

02.03.2017. .Zagreb-  Ekipa portala Vecernji.hr Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/17
03.03.2017.
u 08:00

Večernji.hr prošli je mjesec srušio vlastiti rekord s čak 1,436.322 jedinstvena korisnika i obuhvatio 57% hrvatske internetske populacije

Drugi mjesec zaredom portal Večernjeg lista ruši vlastiti rekord kada je u pitanju čitanost, a ovu sjajnu vijest zaokružila je povijesna dominacija Styrije. Podaci Gemiusa* za veljaču pokazuju kako su tri portala Styrije na vrhu ljestvice. Portal 24sata.hr (1,543.625 jedinstvenih korisnika) najčitaniji je portal u Hrvatskoj. Na drugom mjestu je Večernji.hr koji je i ovaj mjesec srušio vlastiti rekord i dosegao čak 1,436.322 jedinstvena korisnika i obuhvatio 57% hrvatske internetske populacije. Sjajnu priču zaključio je najpoznatiji internetski oglasnik Njuškalo.hr (1,420.766).

Posebno je impresivan rezultat portala Večernji.hr koji je u lipnju prošle godine bio na 6. mjestu. Dio grupacije je ordinacija.hr koji od svog osnutka kontinuirano raste, a veljača je bila najčitaniji mjesec s gotovo pola milijuna jedinstvenih korisnika!

– Ovaj rezultat odraz je sustavnog rada i fokusa digitalnog tima grupe Večernji list. Web platforme unutar naše grupe bilježe kontinuirani rast i priljev novih korisnika. Na to smo izrazito ponosni. Nastavljamo s predanim radom jer naš čitatelj zaslužuje maksimalnu kvalitetu kako sadržaja, tako i korisničkog iskustva. Hvala vam na povjerenju! – poručio je Danijel Bubanović, voditelj digitalnog poslovanja Večernjeg lista.

Sjajne rezultate treba postizati u idućim mjesecima tako da su pred redakcijom novi izazovi.

– Izuzetno smo ponosni jer se isplatio danonoćni rad svih u digitalnom timu te ovo doživljavamo kao obavezu da radimo još bolje na zadovoljstvo čitatelja. Posebno mi je drago jer je ovo dokaz da se i dalje možete baviti temama od najveće društvene važnosti i imati veliki broj čitatelja – izjavio je Dario Markas, glavni urednik portala.

>> Povijesna dominacija Styrije na domaćem tržištu!

Komentara 2

DU
Deleted user
00:49 04.03.2017.

Lijepo je vidjet sliku tih ljudi koji medju sobom ne mogu sastaviti jedan kvalitetni clanak koji je ujedno i gramaticki i pravopisno tocan.

WE
webote01
11:56 03.03.2017.

Čestitke Styriji. Ovi podaci pokazuju da nađi građani postaju sve pametniji što znači da portali koji se bave lažima i senzacionalizmom (dnevno,index i sl.) lagano tonu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije