Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli Dubrovnik

Tri centimetra snijega razveselila brojne građane, ali i izazvala kaos u prometu

snijeg, dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/17
11.01.2017.
u 13:39

U 13 sati u Dubrovniku je temperatura zraka iznosila 0.4 stupnjeva Celzijevih, a visina snijega je 3 centimetra

Snijeg je u noći s utorka na srijedu iznenadio, ali i razveselio brojne Dubrovčane. Nije uobičajeno da na krajnjem jugu zemlje pada snijeg pa djeca danas imaju u čemu uživati. 

S druge strane, obje ralice u Dubrovniku rade kako bi očistile ulice od snijega i ceste učinile prohodnima, a zbog snijeg na cestama na snazi su zimski uvjeti. 

Županijski centar (ŽC) Dubrovnik zaprimio je oko 40 poziva zbog nestanka vode, a javni prijevoznik 'Libertas' prometuje otežano i izvan voznog reda. 

U 13 sati u Dubrovniku je temperatura zraka iznosila 0.4 stupnjeva Celzijevih, a visina snijega je 3 centimetra. 

>> Hrvatska pod snijegom: Velika hladnoća do četvrtka, snijeg otežava promet na jugu Dalmacije i u Slavoniji 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
16:25 11.01.2017.

Vlahusic je najuspjesniji gradonacelnik.Tako pametnoga nadaleko nema,jer se nitko nije sjetio jednostavnog rjesenja za borbu sa par centimetara snijega-ostati kuci ne voziti vozila i cekati zatopljenje.

AO
ante.oreskovic75
13:55 11.01.2017.

Sa da se gospari potrage i tu citnicu od snijega jednostavno prometu.Lakše je izgleda pohvaliti se kaosom u prometu!Jaki razlog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije