Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.05.2015. u 09:15

Orsat Miljenić, ministar pravosuđa, zvijezda sedmominutnog amaterskog filmića u kojem ga lokalni član SDP-a Dane Milobara iz Požege moli da mu zaposli kćer, tvrdi da joj nije imao namjeru srediti posao

Orsat Miljenić, ministar pravosuđa, zvijezda sedmominutnog amaterskog filmića u kojem ga lokalni član SDP-a Dane Milobara iz Požege moli da mu zaposli kćer, tvrdi da joj nije imao namjeru srediti posao premda je Milobari dao i broj mobitela (098-477-911). Ministar dodaje u Jutarnjem da od njega posao traži na desetke ljudi i svima odgovara isto, da se jave na natječaj „pa ćemo vidjet". Valja mu vjerovati da nikome ništa ne obećaje, jer očito ima više SDP-ovaca koji traže posao od novih radnih mjesta pa tek „treba vidjet" hoće li moći sve njih zaposliti i tko će „od naših" izvisiti.

Radman u Američkoj akademiji, ali ne i u HAZU

Miroslav Radman, poznati hrvatski znanstvenik, jedini je strani molekularni biolog kojeg će ove godine u članstvo primiti Američka akademija znanosti i umjetnosti, ustanova koja među 4600 članova okuplja i 250 dobitnika Nobelove nagrade. Radman je prije primanja u Američku akademiju primljen u Francusku te Europsku i Svjetsku akademiju znanosti i umjetnosti. Našem molekularnom biologu sada nedostaje još samo da ga prime i u redovno članstvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti gdje se, podsjeća Slobodna, prijedlozi za redovni prijam Radmana do sada nisu prihvaćali. Stoga ne čudi da se Radman intenzivno bavi istraživanjima dugovječnosti. Trebat će mu da dočeka prijam u HAZU.

Još jedan šef HDZ-a bez automobila u vlasništvu

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, „nema automobil u vlasništvu" i time nastavlju stranačku tradiciju. Automobil nije imala ni njegova prethodnica Jadranka Kosor, a Ivo Sanader je u vlasništvu imao samo renault 8 iz 1967. godine.

Sudsko rješenje dostavljeno u Splitu nakon 14 godina

Mladen X., 57-godišnji Splićanin čiji su puni podaci poznati Slobodnoj Dalmaciji, otvorio je bolovanje „jer je puka". Uzrok „pucanja" je plava kuverta iz splitskog suda koja je nakon punih 14 godina dostavljena primatelju. Općinski sud u Splitu još je 22. siječnja 2001., pet dana nakon donošenja ovršnog prijedloga, donio rješenje o Mladenovoj ovrsi nakon čega je pokušavana dostava, ali ovršenika nisu mogli naći punih 14 godina ili 5228 dana. Doista da „pukneš" od sporosti sudstva.

>> Molio ministra da mu zaposli kćer pa sve negirao. Miljenić: Ako se ne javim, pošalji poruku

Komentara 43

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:05 19.05.2015.

Zar mislite da to vaše ponašanje Hrvatski Narod ne vidi što radite i koga zapošljavate. Očita je slika kolko ljubavi i koga zapošljavate ako vidimo u Hrvatskom Kazalištu u Rijeci, zaposlili ste mrzitelja Hrvatske i ortodoksnog Jugoslavena. O čemu treba dalje pričati i kome je potrebno što objasniti. Žalosno. Pozdrav dobrim ljudima

FO
ForeignLegion1987
09:42 19.05.2015.

ostavka i to u roku ,,,odmah...da ima imalo ljudskosti to bi sam uradio,,,kao i njegovi drugovi ministri zajedno sa sefom al caponeom

ST
stefj
09:59 19.05.2015.

To zapošljavanje preko partijskih veza u skladu je s planom zapošljavanja u državnom i javnom sektoru, gdje SDP planira na brzinu ubaciti tisuće uhljeba da oteža posao slijedećoj vladi... Ova vlada, ne samo da je drastično smanjila broj zaposlenih, koji nikada u povijesti nije bio manji, već je i natrpala hrpu uhljeba u državne i javne strukture. Birokeacija nikada nije bila veća... Užas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije