Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku?

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.10.2014.
u 10:31

U anketi ispod teksta recite nam svoje mišljenje treba li Milan Bandić nakon uhićenja podnijeti ostavku na mjesto zagrebačkog gradonačelnika.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je sa još petnaestak osoba uhićen u nedjelju popodne.

Bandić je više od desetljeća na čelu Zagreba, a posljednji puta je za gradonačelnika izabran izravno na izborima koji su održani prošle godine. U drugom krugu je pobijedio SDP-ova kandidata Rajka Ostojića, a njegova lista je dobila najviše mjesta u Gradskoj skupštini.

U anketi ispod teksta recite nam svoje mišljenje treba li Milan Bandić nakon uhićenja podnijeti ostavku na mjesto zagrebačkog gradonačelnika.

>>'Palo' pola Holdinga, uhićeni i M. Laco, V. Bulum, I. Markas i M. Benko

>>Bandića terete za utaju 10 milijuna poreza u predsjedničkoj kampanji?

>>Kralj reciklaže i otpada Bandića zna godinama

>>Zbog čega su uhićeni Bandić i suradnici?

Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku?

Komentara 43

IV
Ivanhop
12:57 20.10.2014.

Ne! I Ljubljanski gradonačelnik je prolazio što i Bandić i evo ga pobjeđuje i još uvijek je gradonačelnik te ga građani podržavaju kao i Bandića!

DR
dragang
10:55 20.10.2014.

ne

DU
Deleted user
13:10 20.10.2014.

Ovo su čiste udbaške metode po toj logici trebalo bi zatvoriti cijelu Račanovu vladu zbog prodaje Ine , Telekoma , a Mesića zbog kampanje i stanova od posuđenog novca , davanja transkripta , Josopovića zbog iste stvari ,ovu vladu zbog uništavanja gospodarstva . Udbaši nikada nisu bili jači i pokušavaju zadati smrtonosne udarce zdravim hrvaskim snagama .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije