Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

Traži se novih devet osoba od čega ih je osam maloljetno

nestali
Foto: NENO Novosti
1/7
21.11.2014.
u 10:33

Od osam nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pronađeno ih je četiri. Policija još uvijek traga za: Kristinom Čordašev, Milanom Ferenčevićem, Josipom Mikolić i Silvijom Udorović.

U proteklih tjedan dana nestalo je devet osoba, od čega je osam maloljetnih. Najmlađa nestala osoba ima 14 godina, izvijestile su NENO Novosti, Nacionalni glasnik evidencije nestalih osoba. Od osam nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pronađeno ih je četiri. Policija još uvijek traga za: Kristinom Čordašev, Milanom Ferenčevićem, Josipom Mikolić i Silvijom Udorović.

Monika Brkljačić (16) nestala je u ponedjeljak 17. studenog s adrese u Karlovcu, Banija. ima plavu kosu i tetovažu u obliku srca na podlaktici.  Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Danijel Djukić (14) se u utorak, 18. studenog, udaljio s adrese u Trogir, Seget Gornji, Sv.Ilije, u nepoznato.  Visok je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u crni gornji dio trenirke, sivi donji dio trenirke i crne tenisice.

Romana Hudorović (15) se u petak, 14. studenog, udaljila s adrese u Plaškom, Janja Gora 114, u nepoznato. Visoka je 155 centimetara, ima  ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u crvenu majicu, crne tajice i zelene tenisice.

Ivana Jurković (16) se u srijedu, 19.11. udaljila s adrese u Sisku, Kralja Tomislava, u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima ravnu crnu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Niije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Joakim Marković (17) se u ponedjeljak 17. studenog udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava u nepoznato. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Alojz Menčik (51) se u utorak, 18. studenog, udaljio s adrese u Velikim Zdencima, Mate Lovraka 118b, u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu, veliki nos, okruglo lice i jače je tjelesne građe.  U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu vestu, sivu radnu jaknu s natpisom "Zdenačka farma" i traperice.

Andrej Mihić (15) se u petak, 14. studenog, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Visok 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dragana Slanček (17) se u utorak, 18. studenog, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Visoka 154 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ima tetovažu slova na lijevoj nozi. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Vukašin Slanček (18) se u utorak, 18. studenog, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Visok 160 centimetra, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu kožnu jaknu i crne tenisice. Njegova fotografija snimljena je 2010. godine.

>> U proteklih tjedan dana nestalo 8 osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije