Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK MU JE DOBRA

Vidović glasovao protiv SDP-ovih lista pa kasnije u Dnevniku 3 izjavio: Usvojena je najbolja lista

Picula Vidović Milanović
Foto: Pixsell
1/6
28.07.2016.
u 23:10

Kako se neslužbeno doznaje, razlog zbog kojeg se dvojac protivio listama bio je taj što među kandidatima SDP-a nije i Vidović.

Glavni odbor SDP-a jednoglasno je potvrdio kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore, koje je prethodno utvrdilo Predsjedništvo stranke, na kojem su protiv predloženih lista glasovala dvojica članova, Tonino Picula i Davorko Vidović.

 Kako se neslužbeno doznaje, razlog zbog kojeg se dvojac protivio listama bio je taj što među kandidatima SDP-a nije i Vidović, a argument je bio da je Vidović jedini član Predsjedništva koji nije ni na jednoj izbornoj listi, uz Piculu i Biljanu Borzan, koji su na dužnosti zastupnika u Europskom parlamentu, nespojivom sa zastupničkom dužnošću u Hrvatskom saboru. 

Predsjednik stranke Zoran Milanović na to je, kako se doznaje, uzvratio kako je s Vidovićem ranije dogovorio kako neće biti na listi, nego na funkciji u izvršnoj vlasti, što je nakon sjednice Glavnog odbora potvrdio i novinarima, no Picula i Vidović ostali su pri svom stavu i glasovali protiv predloženih lista.

>>Veselim se debati o programu. Ja sam tu, a HDZ nek pošalje predstavnika

>>Tko je popularniji: Zoran Milanović ili Andrej Plenković?

Komentara 22

BU
Bulaba
22:02 28.07.2016.

Novo vrijeme, novi smjer, novi kriteriji....Picula i Vidović su arhaizam, sada je došlo vrijeme za likove poput Kreše Beljaka: brze, okretne, vješte s turpijama i pajserima, koji se kuže u tehničku robu i gadžete svih vrsta, koji znaju prepoznati što vrijedi i što treba nabaviti i tako to....

BU
budaigigo
22:12 28.07.2016.

Baš me briga za crvene liste saveza komunista hrvatske koji od 1993g.nosi lažno ime sdp i koji nikada nije odgovarao za zločine počinjene nad hrvatima kroz protekla desetlječa.

MA
MarioG
22:05 28.07.2016.

Zaštitnici UDBE, lopovi i tajkuni na čelu narodne koalicije. Kuda ideš Hrvatska??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije