Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko nije bio u vladi

'Najdraža čestitka mi je ona moje male Kate koja je danas propuzala'

Ana i Tomislav Karamarko
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
25.05.2016.
u 14:53

Ona je, uz Lanu i Martina, moj najveći blagoslov i najljepši poklon koji roditelj može poželjeti, objavio je Karamarko na Facebooku

Potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku, koji je zbog obiteljskih razloga propustio današnju sjednicu Vlade, danas je na rođendan. Na Facebooku se zahvalio na čestitkama te je objavio fotografije svoje djece, uključujući i one male Kate, koja je, kako je otkrio, danas propuzala.

– Hvala vam svima na prekrasnim rođendanskim čestitkama koje me iznova uvjeravaju da se rad i predanost uvijek isplate. Pa ipak, od svih čestitki koje sam danas primio, jedna mi je bila najslađa – ona moje male Kate koja je danas propuzala. Ona je, uz Lanu i Martina, moj najveći blagoslov i najljepši poklon koji roditelj može poželjeti – objavio je Karamarko.

 

>> Grabar-Kitarović o opozivu Karamarka: Na Mostu je da odluči kako će se postaviti

>> 'U skupini za pregovore s MOL-om zbog Karamarka ne bi smjeli biti HDZ-ovi ministri'

Komentara 48

WE
Wenger
16:39 25.05.2016.

Ispravan covjek...ne mogu mu neki oprostiti sto je Hrvat...

MI
Mimizo
17:52 25.05.2016.

samo pljujte po karamarku on če biti sve jači a vaš bahati je oličenje poštenja

KU
kupatilo
16:08 25.05.2016.

Pa ja nevidim razliga ovolikoj aroganciji.Pa nije on jedini.Svaki dan ih pola nedođe.Pa covjeku je rođendan a kakve veze ima i daje dosao.Most je oporba i to obilato koristi.Njegov je grijeh stoje isao u tu koaliciju jer toje tajni ogranak bivseg jugokomunistickog rezima koji glumi hrvatstvo dabi kod naroda bili uvjerljiviji i toim zasad ide super a ubiti su veci komunisti i od samog Milanovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije