Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLAČI SE

Tomislav Saucha poslao ispisnicu iz SDP-a! Povlači se i s dužnosti u Saboru

21.06.2013., Zagreb - Predsjednik Radne skupine za obiljezavanje pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji Tomislav Saucha i redateljica sredisnjeg dijela svecanosti na Trgu bana Josipa Jelacica u Zagrebu Dora Ruzdjak Podolski odrzali su u Banskim dv
20.02.2017.
u 19:54

Neslužbeno u SDP-u doznajemo da stranka postupak Tomislava Sauche doživljava kao njegov moralni čin te pozdravlja njegovu odluku

Tomislav Saucha, saborski zastupnik SDP-a kojeg USKOK tereti da je kao bivši šef kabineta premijera Zorana Milanovića lažirao putne naloge i tako oštetio državni proračun za više od pola milijuna kuna, danas je poslao ispisnicu iz SDP-a te se želi iščlaniti iz stranke svojom voljom i odlukom. 

Saucha se povlači sa svih dužnosti u Saboru koje je obavljao u ime SDP-a. Naveo je to u pismu koje je poslao predsjedniku stranke Davoru Bernardiću koji je prihvatio njegovu odluku.

Saucha u pismu i dalje tvrdi da je nevin i da je uvjeren da će dokazati svoju nevinost kroz sudski postupak.

- Cilj mi je, koliko je to u mojoj moći, otkloniti svoju osobnu situaciju od stranke i svojih kolega u SDP-u - navodi se u pismu koje je Saucha poslao stranci.

>> Šef Milanovićeva kabineta izvrijeđao policajce u VIP šatoru

>> Kobna šutnja policije, Sauche i premijera o Sljemenu

>> Smrtić prijavio Sauchu, koji tvrdi: Nikada nisam zvao Smrtića

Navodi da će onog trenutka kada se s njegova imena skine svaki trag sumnje ponovno podnijeti zahtjev za učlanjenje u SDP.

Neslužbeno u SDP-u doznajemo da stranka postupak Tomislava Sauche doživljava kao njegov moralni čin te pozdravlja njegovu odluku, naglašavajući da i dalje ne misle ulaziti u njegovu krivnju ili nevinost. 

>> Tomislav Saucha izašao iz Remetinca!

>>Tko je Vukovarka koja tereti Sauchu za lažiranje dnevnica

>>Mirela Holy: Pričalo se da SDP plaća račune iz Tača jer bi Zoran Vladin novac brzo potrošio

Komentara 37

IG
igorhrvojevic
20:03 20.02.2017.

Ispisao se i sada je kao SDP opet cista socijalno osjetljiva i ne kriminalna stranka....

AS
atilla sb 1986
20:03 20.02.2017.

Kako igraju igre! Znaju to.. Glumci.

SE
segedin66
20:22 20.02.2017.

ovo je sad jasno da je kriv kao i to da ga je SDp protivno zakonu izvukao da ovo napravi i tome zastiti milanovica od ocitog kriminala ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije