Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Saucha:

'Marić je potvrdio ono o čemu smo svi razmišljali: DUUDI postaje MUDI'

ff
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
25.10.2016.
u 16:33

Sad će Marić konačno postati vidljivi ministar, komentirao je Saucha

Saborski zastupnik SDP-a Tomislav Saucha danas je šaljivom objavom na Facebooku komentirao situaciju oko ministra Gorana Marića i najavu transformacije DUUDI-ja u ministarstvo.

- Goran Marić je potvrdio ono o čemu smo svi razmišljali: DUUDI postaje MUDI - Ministarstvo za upravljanje vidljivom i nevidljivom imovinom. Sad će Marić konačno postati vidljivi ministar. Idući korak je imenovanje državnog tajnika za vidljivu i državnog tajnika za nevidljivu imovinu. Zadatak državnog tajnika za nevidljivu imovinu je učiniti tu nevidljivu imovinu vidljivijom. Pretpostavljam da u tom trenutku nadležnost preuzima kolega zadužen za vidljivu imovinu. I meni teško pada ova južina - komentirao je Saucha.

>> Goran Marić bi mogao aktivirati silne državne mrtve kapitale: Mora se pozabaviti 'spornim točkama' u DUUDI-ju

>> Goran Marić: U 'hodu' će se formirati novo ministarstvo

Komentara 20

NA
Nadalinaaa
17:05 25.10.2016.

Plenković se našao u nemogućoj situaciji. Marića je mislio staviti u Vladu samo da ublaži svoju izdaju HDZ-ovih birača. No, Marić nije takav materijal da glumi smokvin list. Ako on bude nadzirao državnu imovinu, kako će je Dalićka rasprodavati? Bankari, bruxelleski dvor i krupni kapital bit će opet razočaran.

TA
tajgan
17:02 25.10.2016.

Je lui ovo onaj milanovićev shizofreni prijatelj?

DU
Deleted user
17:21 25.10.2016.

Saucha?! Ha ha ha. Predstavnik naroda. Taj je zadnji put vidio narod kad je slucajno bio na predizbornom skupu Sdp-a u Rijeci. On nekome nesto govori. Evo pitanje za 1000 kn. Sjeca li se itko doticnog gospodina i sto je rekao u zadnje 4 godine? PS osim sto se tukao na sljemenu s policajcima na Snjeznoj kraljici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije