Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVIRANJA

Tomislav Korman je novi glasnogovornik SDP-a

Tomislav Korman
30.01.2015.
u 19:07

Korman je čovjek od povjerenja šefa SDP-a Zorana Milanovića

Novi glasnogovornik SDP-a je Tomislav Korman, koji je bio šef Vladina odjela za online komunikaciju s javnošću od početka mandata ove Vlade do jeseni 2013., kada je otišao na postdiplomski u Birmingham.

Korman je rođen 1984., a u Zagrebu je diplomirao biotehnologiju. Kao i mnogi ministri u ovoj Vladi, Korman je svoju političku karijeru započeo vrlo rano u Forumu mladih SDP-a, a za SDP je odradio i puno izbornih kampanja. Trenutačno obilazi Hrvatsku s potpredsjednicom Vlade Milankom Opačić koja na tribinama objašnjava Vladinu politiku otpisa dugova.

Kako doznajemo, čovjek je od povjerenja šefa SDP-a Zorana Milanovića i u komunikaciji je s američkim konzultantima koje je SDP angažirao da im pomognu u kreiranju kampanje za predstojeće parlamentarne izbore. Zanimljivo, u Vladu je došao zajedno s posebnom savjetnicom premijera za medije Zinkom Bardić, koja je, kako znamo, napustila tim prošle godine, no Korman je očito ostao u vrlo dobrim odnosima s vrhom SDP-a.

>> Hrvatska vlada prva u regiji kojoj je Twitter potvrdio profil

>> Premijer Milanović rekonstruirao Vladu. Smijenio PR-ovce

Komentara 20

GM
Gusta magla
19:50 30.01.2015.

šef Vladina odjela za online komunikaciju ---------------------------------------------------------------------------- to su valjda ovi sto pisu po portalima gluposti ko ona Chemica i takvi zatupljeni likovi.

GO
google385
19:29 30.01.2015.

Anketa:ko se slaze da bi najveca vjest bila da javi da su smjenuli Milanovica. molim podrsku za dobribit hrvatske

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
19:32 30.01.2015.

Drugarski pozdrav, druže Kormane. Biste li mogli biti toliko dobri i javnosti objasnili zašto se Milanović ne želi odazvati na poziv gospodina Glogoškog na detektor laži u svezi toga tko je koga zvao na sastanak, i radi li se tu o eventualnim majušnim testisima koje posjeduje naš premijer? Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije