Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF LABURISTA:

'Ako je zataškala nešto ili izrekla neistinu, predsjednica je počinila kazneno djelo'

Tomislav Končevski
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/3
06.05.2016.
u 22:39

Ne može izjaviti da je Dragan Lozančić kao šef SOA-e kršio zakon i bio nečiji privatni obavještajac bez dokaza, rekao je Končevski

Predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski rekao je večeras na televiziji N1 da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović mora objasniti što je htjela reći kada je optužila Dragana Lozančića da je bio osobni obavještajac Zorana Milanovića.

- Ne može izjaviti da je Dragan Lozančić kao šef SOA-e kršio zakon i bio nečiji privatni obavještajac bez dokaza. To je kazneno djelo ako je nešto zataškala. Ako je pak izrekla neistinu opet je to kazneno djelo i mi to moramo istražiti. I jedno i drugo - rekao je Končevski, na čiju se ideju u Saboru namjerava osnovati Istražno povjerenstvo zbog slučaja Lozančić.

- Nešto očito ne štima i netko to treba objasniti. Narodu to treba objasniti. Zašto predsjednica nešto govori, a nije prijavila DORH-u? - rekao je Končevski, koji je rekao i da bi bilo najpoštenije da se propišu novi izbori.

>> Nisam htio Lozančića ostaviti na cesti. Zavrijedio je više, naći ćemo mu poziciju u javnoj firmi

Komentara 42

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:51 06.05.2016.

tomislav končevski? hahaha... o majko mila tko sve misli da je relevantan u hr. politici... daj se skloni i ne sramoti se... u toj laburističkoj partiji čini se sve alkoholičari, lesar, pa onaj kumek što je dogurao do eu-parlamenta... sve teški alko-kroneri.... cirkus, zagorski.

GR
greenvest
22:53 06.05.2016.

Ovaj žlabravec je sigurno najveća lijenčina i probisvijet u Zagorju. Skupa sa Hajdašem udanim za Dončića. Dva pijanca iz Draganca.

MA
Marko1337
22:54 06.05.2016.

zašto ne pitaš lesara, on će ti sve objasniti. Laprdisti se sjetili da je krajnji čas da se uvlače zorangutanu, jer to im je posljednja slamka spasa da ne nestanu kao sramotni laprdisti, kao što je nestao pekenjo lesar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije