Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ministru kulture

Tomislav Karamarko: Zlatan Hasanbegović je žrtva manipulacije

Tomislav Karamarko
Igor Kralj/PIXSELL
11.02.2016.
u 23:36

"Ministra Hasanbegovića ne možemo legitimirati po nečemu što je radio kao mladić od dvadesetak godina", napisao je Karamarko na Facebooku.

Potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko večeras je na Facebooku napisao da je ministar kulture Zlatko Hasanbegović "žrtva manipulacije". 

"Ministra Hasanbegovića ne možemo legitimirati po nečemu što je radio kao mladić od dvadesetak godina. On se danas vrlo jasno odredio prema antifašizmu i totalitarizmima svih vrsta", napisao je Karamarko i dodao da je važno ono što je "danas rekao znanstvenik i povjesničar Zlatan Hasanbegović, a ne što je radio u studentskim danima". 

"Ne zaboravimo da je Republiku Hrvatsku, predvodeći HDZ, stvorio antifašist Franjo Tuđman"

Karamarko napominje da bi Hasanbegovićevu današnju izjavu i sam potpisao. "Ne zaboravimo da je Republiku Hrvatsku, predvodeći HDZ, stvorio antifašist dr. Franjo Tuđman koji se poslije pobunio protiv zločinačkog komunističkog režima. Taj njegov životni put odredio je i HDZ kao stranku koja se protivi svakom zločinačkom i totalitarnom režimu", zaključio je Karamarko. 

Podsjetimo, Hasanbegović je danas kazao da nikada nije bio apologet "bilo kojega zločinačkoga režima, bio to ustaški režim ili komunistički režim".  - Dapače, iz svojih javnih nastupa i radova jasno sam isticao da su ustaški zločini opterećeni ne samo hipotekom poraza već da predstavljaju najveće moralno posrnuće u povijesti hrvatskoga naroda, čija sjena i zloduh do danas stoji nad hrvatskim narodom. Protivnik sam svakog totalitarizma, i fašističkoga i komunističkoga, pripadam Vladi i stranci koja jasno stoji na zasadama demokratskog antifašizma, antikomunizma i antitotalitarizma i koja je predana demokratskim vrijednostima i parlamentarnoj vladavini. To je moje ljudsko, građansko, političkog, moralno i, ako hoćete, znanstveno stajalište – izjavio je Hasanbegović.

 

[HASANBEGOVIĆ JE ŽRTVA MANIPULACIJE] Ministra Hasanbegovića ne možemo legitimirati po nečemu što je radio kao mladić od...

Posted by Tomislav Karamarko on 11. veljača 2016

>>Po kapi se ministar poznaje

>>Lučić: Zašto se to Hasanbegoviću izvlači nakon toliko godina. Puhovski: Ni na koji način se nije autokritički osvrnuo na sebe

Komentara 62

DI
dokazano.istinito
23:41 11.02.2016.

i to medijske, tako i treba kada se zaboravilo ocistiti ono sto je ostalo od "sao jao krajinaca" i crvennih koji su zaboravili kakvu vladu ima srbija i tko diktira ovakvim medijima iz beograda

DI
dokazano.istinito
23:46 11.02.2016.

ja se vise niti usudjujem gledati ili citati medije,nemam straha od etiketiranja ali me boli u dusi zbog onih koji su dali krv i zivot za Hrvatsku a danas moraju da citaju o srbiji i putinu , kako je cetnistvovo ok moze proci a domoljublje e to ne moze !!!

DA
Djeca_Arbata
23:46 11.02.2016.

Hasanbegović je izgleda jedini Hrvat u zadnjih nekoliko Vlada RH...ostali svi trebaju proći temeljitu SIS provjeru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije