Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klauzura u Slavoniji

Karamarko žestoko po Vladi: Vlast nije zavaravanje naroda

Tomislav Karamarko
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/9
07.07.2015.
u 22:52

- Lažni socijaldemokrati su donijeli mentalni sklop o državi iz prošlosti - rekao je Karamarko

- Ova vlada je bez programa. Ne razumije potrebe vlastitog naroda. Ništa nisu učinili! Vrijeme su potrošili u borbi za sinekure. Vlast nije pokazivanje trenutne moći i zavaravanje naroda, to je služenje narodu - kazao je danas predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na stranačkoj klauzuri za 5. izbornu jedinicu u Slavonskom Brodu.

- Danas započinjemo konzultacije, dogovore, razmjene ideja i međusobno ohrabrivanje za ono što dolazi, pobjedu na parlamentarnim izborima! To će biti kruna svih naših pobjeda - rekao je predsjednik HDZ-a te upozorio da nakon te pobjede "Hrvatska mora postati drukčija".

"Najstrašniji problem Hrvatske"

- Tužna i sumorna je slika naše domovine, za koju je toliko naših prijatelja dalo svoj život - rekao je Karamarko i naglasio kako Slavonija može hraniti dvostruko više stanovnika nego ima Hrvatska, ali je danas na koljenima. Kao "najstrašniji problem Hrvatske" predsjednik HDZ-a je naglasio iseljavanje stanovništva.

- Samo je u Njemačku, u zadnje dvije i pol godine, otišlo gotovo 50 tisuća ljudi. A što je s ostalih desetak atraktivnih država EU u koje se iseljavaju Hrvati?! Što je s Kanadom, Australijom? Slika Hrvatske je više od 100.000 iseljenih - naglasio je Karamarko te dodao kako aktualna Vlada površno gleda na taj problem.

"Program za spas Hrvatske"

- Država mora biti servis građana. Lažni socijaldemokrati su donijeli mentalni sklop o državi iz prošlosti - rekao je Karamarko i dodao da "država mora biti u funkciji boljeg i sigurnijeg života građana". Kao i mnogo puta dosad, ponovio je da već dvije godine rade gospodarski program u suradnji s IFO institutom.

-  Taj program od danas nosi naziv "Program za spas Hrvatske" - otkrio je predsjednik HDZ-a te tvrdi da su detektirali sve probleme hrvatskog gospodarstva, kao i odredili smjernice za izlazak iz krize.

- Ne može se doći na vlast s rukama u džepovima, kao što je to trenutna vlast napravila - kritizirao je Karamarko te zaključio da se "nitko još nije ovako pripremao za preuzimanje odgovornosti za sudbinu države" kao ekipa koju on želi dovesti na vlast nakon izbora.

>>Karamarko s poslovnim liderima u Finskoj

>>Nije se Kolinda distancirala, nego Karamarko mora odraditi svoj posao

Komentara 103

IN
inside222
23:56 07.07.2015.

U Hrvatskoj je ubijeno 16.000 ljudi, 37.000 je ranjenih, 2000 žena silovano, 260.000 Hrvata je raseljeno, kroz srbočetničke logore prošlo 30.000 ljudi, 37.000 ratnih invalida. Porušeno je 122 Katoličke crkve, porušene je 14 bolnica, porušeno i teško je oštećeno 200.000 objekata, na Vukovar ispaljeno 1,5 miliona granata. Otkriveno je 156 masovnih grobnica, dok je ratna šteta 32 milijarde eura. A danas nama Pupovac soli pamet, Josipović je donedavno švercao povjerljive dokumente srpskom veleposlaniku, a premijer nam ponavlja kako su u rat išli siromašni dok je elita išla na fakultete. E pa za mene je prava elita bila u ratu! Ne želim da se više pljuje po svemu hrvatskom. Želim da me vode oni koji žive Hrvatsku, tako da sigurno ne želim podupiratelje istočnih susjeda u bilo čemu vidjeti, a ponajmanje u vladi!

PI
pillizari
23:31 07.07.2015.

Koliko li se mržnje i prijezira prosipa po komentarima!? Zašto nekima smeta što se ponovno budi ona domoljubna komponenta lijepe naše? Očito je došlo vrijeme da oni ispravnih stavova preuzmu stvar u svoje ruke, a vi drugovi tipkajte i dalje!

DA
Djeca_Arbata
23:38 07.07.2015.

Zašto su zatvorili dioki?...pa tisuću ljudi iz gredelja dali otkaz?...pa imunološni?...i sada vladajući pričaju da se bore za radna mjesta...demagogija...pranje mozga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije