Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. obljetnica mladeži

Karamarko otkrio što ga je motiviralo da se kandidira za šefa HDZ-a prije tri godine

Tomislav Karamarko na 25. obljetnici mladeži HDZ-a
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
03.10.2015.
u 16:53

Karamarko je naglasio kako je HDZ dvaput bio na koljenima i to zbog onih kojima su vlast i materijalni probitak bili važniji od domovine

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko danas je na obljetnici 25 godina mladeži te stranke na zagrebačkom Velesajmu poručio kako je 100 posto siguran u pobjedu na izborima.  

- Kad vidim tu vas to će biti i 150 posto, ako je ikako moguće - rekao je Karamarko pred 2000 članova mladeži. Naglasio je kako je HDZ dvaput bio na koljenima i to zbog onih kojima su vlast i materijalni probitak bili važniji od domovine, i zato je HDZ izgubio izbore.

Otkrio je i što ga je motiviralo da se kandidira za šefa HDZ-a prije tri godine, to je bila detuđmanizacija HDZ-a, a to znači i dekroatizaciju hrvatskog društva. Upitao se zar je bilo normalno kada je ušao u sobu predsjednika HDZ-a da u njoj nije bilo nijedne Tuđmanove slike.  

- Pitao sam svog stogodišnjeg prijatelja Brkića, Vaso što je to? I nabavili smo stotine Tuđmanovih slika - prepričao je Karamarko koji kaže da je Tuđman ishodište i temelj.

>> Milanović: HDZ ne zanima vođenje zemlje, već plijen

>> HDZ je prošao katarzu. U njemu nema ni jednog pravomoćno osuđenog dužnosnika

Komentara 60

SL
sly7
17:04 03.10.2015.

"Karamarko je naglasio kako je HDZ dvaput bio na koljenima i to zbog onih kojima su vlast i materijalni probitak bili važniji od domovine" upravo to!!! tih smo se riješili i sad kada smo prošli katarzu vrijeme je da Hrvatsku izvedemo na put kakav zaslužuje!

AJ
ajmo
17:18 03.10.2015.

Franjo je veliki. U povijesti Hrvata največi sin Hrvatske domovine .Vrijeme če pokazati dali mu je netko doslijedan .Karamarko dobit češ šansu no nemoj zaboraviti jedno ako si vijernik.Ono što si donio na ovaj svijet to češ iz njega i odnjeti, jedino po ćemu te može narod pamtit su dijela.A ovaj Milanovič njega neče pamtiti ni žena za koji dan a ni Maračič Ivona .

KA
Kaka551
17:06 03.10.2015.

Tomislav Karamarko hrvatski vođa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije