Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a

Tomislav Karamarko otkrio: Da, oženio sam se! Sad u nedjelju

Tomislav Karamarko Ana Šarić
Foto: Privatni album
1/3
26.05.2015.
u 19:44

Predsjednik HDZ-a je progovorio o Mercedesu svoje supruge Ane Šarić

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u intervju Novoj TV kazao je da se oženio u nedjelju.

- Da, oženio sam se. Sad u nedjelju - kazao je Tomislav Karamarko na pitanje Mislava Bage. Karamarko se oženio u crkvi Svetog Križa u Sigetu, a kum mu je prijatelj iz djetinjstva, dr. Milivoj Novak.

Automobil je iznajmljen

Predsjednik HDZ-a je progovorio o Mercedesu svoje supruge Ane Šarić.

Na pitanje kako je još prošlog četvrtka kazao da ne može taj automobil unijeti u imovinsku karticu, Karamarko je kazao: "Taj automobil nije vlasništvo ni firme, ni moje, već supruge ako ćemo preciznije. Oprostite, nije vlasništvo ni njezine firme, već je iznajmljeno. To je kao da iznajmite dvoranu u kojoj igrate mali nogomet pa kažete da to treba staviti u imovinsku karticu".

- Nema zbunjujućih poruka. Ja sam vozio bliskog člana obitelji u hitnu pomoć - rekao je Karamarko i dodao da je ta "takozvana afera nastala u laboratoriju onih koji pokušavaju za Vladu spasiti ono što se više spasiti ne da". - Plaćati PR-ovce koji će predimenzionirati ovakve slučajeve kad ja vozim nekog na hitnu pomoć s nekim krivim autom, to je faza kad se više ne može - tvrdi Karamarko i dodao je da tu nema "nikakve afere i nikakvog slučaja".

Situacija je vrlo jasna i jednostavna

- Situacija je vrlo jasna i jednostavna, to je iznajmljeno vozilo koje sam ja uzeo, otišao po člana obitelji, odveo ga na hitnu pomoć i netko me slikao i o tome stvorio priču - kazao je Karamarko i dodao da "to vozilo nije ničije vlasništvo, nego one kuće od koje se iznajmljuje". Smatra kako je ta priča pokušaj kompromitacije njega kao čelnika HDZ-a.

>>Očito Zoran Milanović ne voli razgovarati s onima koji ne misle kao on

>>Karamarko nije obavezan prijaviti imovinu Ane Šarić u imovinskoj kartici

>>'Tomislavu sam auto dala ja, 
a ne moja 
tvrtka Drimia'

 

Komentara 234

Avatar jurko_zg
jurko_zg
18:20 26.05.2015.

Dosta više o Mercedesu ako vladajući misle da su u pravu imaju institucije. Državu nam uništavaju SDP-ovci a mi se opet vraćamo na Mercedesa. Ostavite čovjeka na mir.

Avatar stonoga
stonoga
18:21 26.05.2015.

Kome smeta neka pati, Mnogo sreće budućem premijeru,

Avatar misslea
misslea
18:19 26.05.2015.

Čestitke budućem premijeru! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije