Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

'Osim profesionalne vojske RH mora imati ljude koji su biti spremni i obučeni u svakom trenutku'

Karamarko
Foto: HDZ
1/3
30.03.2015.
u 20:05

Za ideju o vraćanju obveznog vojnog roka koja je došla iz Ureda predsjednice Karamarko je kazao da mu je bliska.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko zadovoljan je odlukom Žalbenog vijeća Haškog suda u kojoj se nalaže da se optuženi ratni zločinac Vojislav Šešelj uhiti i prebaci u pritvor Haaškog suda u Scheveningenu.

- Mogu izraziti iskreno zadovoljstvo zbog te odluke. Taj čovjek je još uvijek u fazi čekanja presude. Vratio se na slobodu i dalje širio mržnju i dalje širio ideje koje su 90-ih širili, zbog njihove agresije je zapravo došlo do rata, velikih žrtava i teških posljedica - rekao je Karamarko.

Sukob Vlade i branitelja oko kuće koju je koristio Đuro Glogoški Karamarko je ocijenio nepotrebnim.

- Stalno govorim da Milanović treba učiniti ono što branitelji od njega traže, a to je da ministar Matić da ostavku, da se makne s tog mjesta. Sa svojom bazičnom populacijom za koju je zadužen ne može komunicirati ni on ni njegovi pomoćnici. Što se tiče korištenja ove kuće, oni da su ispravni, oni bi svaki dan omogućili gospodinu Glogoškom da se ode odmoriti u tu kuću kao stopostotni invalid. Ne samo njemu nego i svima ostalima. Vlada je trebala organizirati posebnu skrb dok su tu dok prosvjeduju bez obzira na to što prosvjeduju protiv njih. To bi bilo korektno prema braniteljima Domovinskog rata, a ne ovo da će zatvoriti i prenamijeniti kuću. Jako loše reakcije, jadne reakcije, ali to je ova Vlada i nemojmo se ničemu čuditi. Da su korektni prema braniteljima i prema invalidima, svaki dan bi skrbili o njima.

Za ideju o vraćanju obveznog vojnog roka koja je došla iz Ureda predsjednice kazao je da mu je bliska.

- Smatram da Hrvatska osim profesionalne vojske mora imati ljude koji moraju biti spremni i obučeni u svakom momentu braniti domovinu - dodao je Karamarko. 

>> 'Zna li ministar Matić uopće što potpisuje kada mu je ovakva velika stvar promakla' 

>> Matić: Govore kako za mene imaju kalašnjikov i dva metka da me "overe" u glavu 

>> Vojislav Šešelj mora u haaški pritvor! 'Neću se dobrovoljno vratiti u Haag'

Komentara 223

DU
Deleted user
20:37 30.03.2015.

Što je Vojo Šešelj nenadano ozdravio?

MA
macor
22:16 30.03.2015.

Milanovicu , daj OSTAVKU. To od tebe traze moji hercegovci na radu u Njemackoj.Ti isti ciji su roditelji kidnuli kad je poceo rat u Hrvatskoj. Ti isti koji dodu branitelje oboljele od svakakvih bolesti provocirati rijecima; Tko ti je kriv. Sta si u rat isa"ODMAH ODSTUPI. U ime Münchenske bojne.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
21:44 30.03.2015.

HDZ vec stoi na 50% bice i vise polako di se zurite,,,HDZ parlament premier HDZ predsjednica,, ima da procvita lipa nasa,,,cila domovina se vec plavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije