Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko na Fejsu:

'Izborom Kolinde Grabar-Kitarović počeli smo izlaziti iz međunarodne izolacije'

Tomislav Karamarko
Foto: Grgur Žučko/pixsell
11.01.2016.
u 11:41

Šef SDP-a kritizirao je Milanovića rekavši da se ponašao ispod granice dobrog kućnog odgoja

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas se na Facebooku osvrnuo na prvu godinu mandata predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Poručio je kako smo se tada vratili na međunarodnu scenu, a iskoristio je i priliku za kritiziranje šefa SDP-a Zorana Milanovića.

– Na današnji dan prije točno godinu dana, 11. siječnja 2015., Republika Hrvatska dobila je predsjednicu Republike nakon još jednog izbornog poraza SDP-a na čelu sa Zoranom Milanovićem. Tog dana počelo je razdoblje izlaska iz političke međunarodne izolacije u kojoj se Hrvatska nalazila, a koje će biti završeno odlaskom Milanovića s mjesta premijera, poslije petog uzastopnog izbornog poraza. Izbornom pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović opet su nam otvorena vrata demokratskih država u svijetu. Odluka Hrvatske demokratske zajednice da baš gospođa Kolinda Grabar-Kitarović bude naša kandidatkinja za predsjednicu Republike potpuno je opravdana rezultatima koje je ona postigla u prvoj godini svog mandata. U ostvarivanju izvrsnih državničkih rezultata predsjednicu Republike nije omeo niti premijer na odlasku svojim ponašanjem koje je ponekad išlo daleko ispod granice dobrog kućnog odgoja i koje je kršilo sve poznate norme javnog nastupa ozbiljnog političara – objavio je Karamarko.

[DOBILI SMO PREDSJEDNICU I VRATILI SMO SE NA MEĐUNARODNU SCENU] Na današnji dana prije točno godinu dana, 11. siječnja...

Posted by Tomislav Karamarko on 11. siječnja 2016

 

>> Karamarko o kandidaturi V. Pusić: Zahvaljujući Vladi Hrvatska se poprilično osramotila

>> Sada ni Milanović ni Karamarko ne mogu biti smijenjeni, a to je loše za Hrvatsku

Komentara 60

SH
Shaman
12:25 11.01.2016.

Ma mi smo iz međunarodne izolacije izašli smrću Franje Tuđmana. Sad nismo ni bili u međunarodnoj izolaciji nego smo samo irelevantni politički čimbenik, a tako ćemo i ostati jer to je želja velikih sila za koje radi naša predsjednica (trilaterala).

PR
propalismoFranjoskroz
14:25 11.01.2016.

Jugolinda je tu samo da omogući neometan pristup Srbiji u EU.Jel budimo realni, referendum o ulasku Srbije u EU može proći samo ako su komunisti iz Hdza na vlasti

Avatar ARENA
ARENA
12:40 11.01.2016.

Biti će uskoro i godina dana od kada je Kolinda 1,17 mil. kuna prebacila na hdz-ov račun...navodno za najpotrebitije...pa ako netko zna gdje su ta sredstva usmjerena nek mi javi...hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije