Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intiman obred

Ana Šarić i Karamarko vjenčali se samo u prisutnosti kumova

karamarko vjenčanje
Foto: Privatni album
1/4
27.05.2015.
u 09:45

Vjenčao ih je fra Smiljan Kožul, jedan od najpoznatijih hrvatskih karizmatika, koji služi mise u crkvi u Sigetu

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko i marketinška stručnjakinja Ana Šarić vjenčali su se u nedjelju u 20 sati u crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Sigetu. Vjenčanje je bilo intimno, tek njih dvoje i kum i kuma. Vjenčao ih je fra Smiljan Kožul, jedan od najpoznatijih hrvatskih karizmatika, koji služi mise u crkvi u Sigetu. Nakon vjenčanja par je večerom počastio kumove. Iako i Karamarko i Ana Šarić iza sebe imaju brakove, doznajemo da nisu bili crkveno vjenčani, pa su sada mogli sklopiti crkveni brak.  

Već se mjesecima znalo da predsjednik HDZ-a planira u proljeće vjenčanje s Anom Šarić, a unatoč nekim medijskim najavama o spektakularnom vjenčanju s mnoštvom uzvanika, bilo je informacija da će biti diskretno. Budući da slijede parlamentarni izbori na kojima šef HDZ-a pretendira na mjesto premijera, bilo je očekivano da će ozakoniti vezu.

Ana Šarić i Tomislav Karamarko prvi su se put u javnosti pojavili prije dvije godine u Puli, a ona se u intervjuu koji je dala Večernjem listu prvi put u medijima predstavila kao Karamarkova partnerica. Govorila je tada i o poslu kojim se bavi; vlasnica je, s partnericom, marketinške agencije Drimia te frizerskog salona Love Opium. U središte pozornosti došla je i nakon što je Karamarko viđen da vozi oca u bolnicu Rebro mercedesom koji je službeno vozilo njezine tvrtke. Postavilo se i pitanje sukoba interesa, što su u HDZ-u odbacili, a Ana Šarić je za Večernji list rekla kako je Karamarko mogao voziti taj auto jer ga ona može koristiti i u privatne svrhe, pa mu ga je mogla dati.

U intervjuu Večernjem listu govorila je i o tome kakav je Karamarko privatno te je rekla da je on često krivo medijski citiran i kontekstualiziran, a da ga mediji percipiraju kao mrgudnog tipa zato što ozbiljno shvaća svoj posao i ne zanimaju ga igrokazi i predstave. Također je otkrila kako je ona naporniji dio para kada je riječ o dalmatinskim genima. Ona je, rekla je, impulzivnija, a on je odmjeren i uvijek ima pet poteza isplaniranih unaprijed. Tada je rekla i da nju politika ne zanima, ali da je Karamarku uvijek strpljiv i dobar slušač.

>>Tomislav Karamarko otkrio: Da, oženio sam se! Sad u nedjelju

>>Karamarko nije obavezan prijaviti imovinu Ane Šarić u imovinskoj kartici

Komentara 120

UI
Uvijek_iskreno
10:15 27.05.2015.

Neka im je sa srećom!

VJ
vjetropir23
10:16 27.05.2015.

Svatko ima pravo na svoj privatan život kakav želi.Jadni oni koji zagovaraju nejednakost i liberalizam pa isto pljucaju i vrijeđaju neistomišljenike.Karamarku svu sreću u privatnom životu i braku mene samo zanima da ako preuzme državu da dobro obavlja svoju dužnost.

MI
MileKubura
10:15 27.05.2015.

Komunističko yugoslovenska propagandisti pišite o svom Muljanivicu i njegovim ljubavnim jAdima koje mi svi plaćamo, voznoga avionom ljubavnici Itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije