Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na datum izbora

Tomislav Karamarko: HDZ pobjeđuje 
kad god bili izbori

Tomislav Karamarko
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
02.09.2015.
u 10:19

U HDZ-u su zadovoljni rješenjem da se na izbore ide između kraja listopada i sredine studenog.

U HDZ-u su zadovoljni rješenjem da se na izbore ide između kraja listopada i sredine studenog. Budući da su stalno zagovarali što prije izbore, sada nemaju razloga protestirati.

I šef HDZ-a Karamarko potvrđuje da im takva odluka odgovara, da na izbore treba što prije izaći, a poručuje da će HDZ pobijediti kad god predsjednica odredi datum izbora. U toj se stranci ranije moglo čuti da bi bilo najbolje na birališta izaći u listopadu. Cijeli Milanovićev mandat HDZ SDP-ovu Vladu optužuje za nesposobnost i nerad pa je očekivano da im odgovara prekid otezanja i kemijanja s datumom izbora.

HDZ je stranački iznimno dobro organiziran, prvu turu klauzura odradili su ljetos, stranka je odavno konsolidirana pa u smislu stranačke mobilizacije na izbore može već krajem listopada. No u HDZ-u kriju imena ljudi koji će sjediti u eventualnoj budućoj vladi.

Mantraju o tome da nisu stranka koja dijeli plijen, no sasvim je legitimno, a javnost to i očekuje, da najveća oporbena stranka uskoro predstavi moguće buduće ministre. Budući da taj tim još nije predstavljen, jedino se u tom kontekstu HDZ može promatrati kao stranku koja definira ključne igrače, a izbori su pred vratima.

>>Večernji doznaje: Parlamentarni izbori održat će se najkasnije 15. studenoga

>>Povišice od 160 do 300 kuna: Milanović nudi veće plaće, ali nakon izbora

Komentara 333

ME
Melankolik
10:32 02.09.2015.

Nego šta, kad god bili izbori, HDZ je siguran pobjednik

UI
Uvijek_iskreno
10:24 02.09.2015.

Tomislav Karamarko je budući premijer!

SK
Sviraj_kraj
10:31 02.09.2015.

Milanovićeva Vlada je državu dovela na rub propasti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije