Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrtka Drimia

Tomislav i Ana Karamarko predali opsežnu dokumentaciju Povjerenstvu za sukob interesa

Tomislav Karamarko
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
30.05.2016.
u 19:55

Kako doznajemo u Povjerenstvu od tvrtke Peritus Savjetovanje vlasnika Josipa Petrovića dokumentacija koja je zatražena još uvijek nije stigla i ovog će se tjedna odlučiti hoće li se slati požurnica ili ne da i ta dokumentacija bude što prije kompletirana

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko predao je jučer Povjerenstvu za odlučivanje sukoba interesa svoje službeno pisano očitovanje, a njegova supruga Ana Karamarko dostavila je pak vrlo opsežnu poslovnu dokumentaciju tvrtke Drimia.

Kako doznajemo u Povjerenstvu od tvrtke Peritus Savjetovanje vlasnika Josipa Petrovića dokumentacija koja je zatražena još uvijek nije stigla i ovog će se tjedna odlučiti hoće li se slati požurnica ili ne da i ta dokumentacija bude što prije kompletirana.

- Mogu potvrditi da je pristigla dokumentacija iz tvrtke Drimia i da je riječ o vrlo opsežnoj dokumentaciji koja ovoga trenutka upravo zbog te opsežnosti nije proučena Također smo zaprimili i očitovanje Tomislava Karamarka. Činjenica da se radi o opsežnoj dokumentaciji koju su dostavili prvi potpredsjednik Vlade Karamarko i njegova supruga Ana Karamarko, odnosno njezina tvrtka Drimie, nije neuobičajna. Kad sve stigne Povjerenstvo će na primjeren način obavijestiti javnost i zakazat će se javna sjednica i rasprava će također biti javna - kazala je Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva.

Povjerenstvu ističu i kako će im prioritet idućih dana biti detaljno iščitati dokumentaciju pristiglu od tvrtke Drimia te su uvjereni kako je moguće da Povjerenstvo konačnu odluku ipak donese do sredine lipnja.

>> Tomislav Karamarko: Neću dopustiti da naivni Petrov vrati Milanovića

Ključne riječi

Komentara 51

DR
drugPlenky
20:20 30.05.2016.

Kad će Zoran i Krešo Milanović podnijeti dokumentaciju

UR
urbaniU
20:22 30.05.2016.

Partijski udar nece proci, nikakvi don popovi mostovi Grubišići, Petrovi nece pomoci.

UR
urbaniU
20:23 30.05.2016.

Partija i Ostoja jos ipravlhaju represivnim aparatom sli sreca ne dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije