Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjeravali u srpnju

Tomislav Čuljak: Nismo znali
 da je Bandić 
pod istragom

tomislav čuljak (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.10.2014.
u 09:06

Pri provjeri navoda Slavka Linića da ga policija nezakonito obrađuje, u Operativno-tehničkom centru tražili su i provjeru jesu li pod mjerama prisluškivanja i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić te gradonačelnik Milan Bandić

Zašto su HDZ-ovi članovi saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, pri provjeri navoda Slavka Linića da ga policija nezakonito obrađuje, u Operativno-tehničkom centru tražili i provjeru jesu li pod mjerama prisluškivanja i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić te gradonačelnik Milan Bandić, sada dobiva sasvim novu dimenziju.

Tomislav Čuljak, HDZ-ov član tog odbora, tvrdi kako tada nisu znali da je Bandić pod istragom.

– To nema veze ni s čime, mi možemo provjeriti bilo koga. Sporno je što je to izišlo u medije – rekao je.

>>Kako je u srpnju prvi put otkriveno da je Bandić pod istragom

>>Bandićev odvjetnik: To je spin zbog Perkovića. Miljević: Ljubičić je s obitelji išao u Čatež

>>Bandić, Ljubičić i Pripuz noć proveli u pritvoru. Nastavljaju se pretrage

Komentara 11

Avatar Marko232
Marko232
09:15 20.10.2014.

Mi bi možda mogli uvesti novi oblik lustracije. Svi koji su sudjelovali u pretvorbi i privatizaciji da im se zabrani bilo kakvo političko djelovanje. Obzirom da nam sudovi baš i nisu sposobni, ovako bi manji broj nevinih bio kažnjen a svi ostali bi završili karijeru.

DA
darwil
10:59 20.10.2014.

E da sam znao kupio bih Bistu i sad je prodao Pripuzu za veliku lovu.

SE
sekator2
11:12 20.10.2014.

Izgleda da imam problema s logikom. Gosp. Čovječuljak dakle kaže da ne bi tražio provjeru broja da je znao da je bandić pod istragom ali kako to nije znao zatražio je provjeru broja da to sazna. Vrti mi se uu glavi od dubine ove konstrukcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije