Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljao knjigu

Tomac: Bila bi prava katastrofa kada bi Josipović opet pobijedio

Zdravko Tomac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
26.11.2014.
u 14:32

Zdravko Tomac predstavio je svoju najnoviju knjigu "Crveni predsjednik" u Starim Mikanovcima pokraj Vinkovaca

– Narodu sam dao realnu sliku o trenutačnom predsjedniku, koji je u zadnje vrijeme zavladao medijskim prostorom i bila bi prava katastrofa da na nadolazećim predsjedničkim izborima bude ponovno izabran. Ono što se našlo na stranicama Crvenog predsjednika etička je optužba za veleizdaju protiv Ive Josipovića, od strane Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, čiji sam i ja član – rekao je Zdravko Tomac na predstavljanju svoje najnovije knjige "Crveni predsjednik" u Starim Mikanovcima pokraj Vinkovaca. Miroslav Tuđman, koji je predstavljao najnoviji Tomčev uradak, naglasio je vrijednost ove knjige u pokušaju "upozoravanja na komunistički mentalitet koji danas vlada Hrvatskom, kao nešto što je razjedinilo hrvatski narod te prouzročilo moralnu i političku krizu, a kao rezultat dalo ekonomsku krizu".

– Čitajući sve Tomčeve knjige o hrvatskim predsjednicima, dobijete sliku hrvatske povijesti. Prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman borio se za svoj narod, a s prijašnjim i sadašnjim predsjednikom izgrađena je politika okrenuta prema zapadnom Balkanu te politika stigmatizacije hrvatskog naroda kao fašističkog – rekao je Miroslav Tuđman.

>>'Ako Josipović opet pobijedi, bojimo se da će kao Staljin političke protivnike trpati u ludnicu'

>>U knjizi o Hrvatskom proljeću dojmovi Mesića, Tomca...
 

Komentara 176

ZA
zagorec1
14:56 26.11.2014.

Jos malo i rjesit cemo se ovog predsjednika zauvjek!!! Ne ponovilo se vise!

DR
Drzinedaj
15:04 26.11.2014.

Jedan Ivo, 150 savjetnika, 300 vojnika čuvara i pet godina trošenja 240 miliona naših kuna, i još bi jedan mandat

DU
Deleted user
14:54 26.11.2014.

Tesko bi vise Hrvatska podnijela novu pravdu i pravednost,jer je vise ne bi bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije