Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka snova

Tisuću izviđača na zborovanju u Rijeci

rijeka snova
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
24.05.2015.
u 21:59

Hrvatskim izviđačima pridružili su se i izviđači iz Bosne i Hercegovine i Slovenije , a svi su tijekom dva dana u Kampusu na Trsatu

Pod nazivom Rijeka snova i motom "Šta da?"  ovoga vikenda u Rijeci se održalo 11. Zborovanje Saveza izviđača Hrvatske na kojem se okupilo oko tisuću izviđača svih naraštaja, od najmlađih, poletaraca i pčelica, donajstarijih članova udruga, brđana. Hrvatskim izviđačima pridružili su se i izviđači iz Bosne i Hercegovine i Slovenije , a svi su tijekom dva dana u Kampusu na Trsatu kroz razne radionce predstavili svoje aktivnosti i na natjecanjima pokazali stečene vještine i znanja.

U tome ih nije omelo ni loše vrijeme jer, kažu , " kiša lije, izviđač se smije". Bilo je vremena i za upoznavanje grada pa su u skupinama izviđači obišli Rijeku i posjetili Dom za nezbrinutu djecu.

>> 'Želimo djecu odvući od računala u prirodu'

Komentara 1

LA
Lavica7
07:41 25.05.2015.

Lijepo da se Mladi Druze. Bravo Za Rijeku, bravo Za izvidjace!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije