Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. svibnja

Premijer Orešković čestitao Praznik rada, evo što je poručio

Tihomir Orešković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
30.04.2016.
u 17:40

Samo zajednički možemo provesti ključne promjene nužne za boljitak naše domovine Hrvatske, poručio je Orešković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković danas je čestitao građankama i građanima Republike Hrvatske Međunarodni praznik rada.

Čestitku prenosimo u cijelosti:

"Drage građanke i građani, prioritet Vlade Republike Hrvatske je poboljšati gospodarsku situaciju u Hrvatskoj i na tome svakodnevno radimo. Pokretanjem reformi i ulaganja i stvaranjem bolje poduzetničke klime u državi želimo ubrzati rast gospodarstva, stvarajući istodobno pravednu socijalnu državu koja štiti najugroženije građane. U tim nastojanjima želimo otvoren i konstruktivan dijalog sa socijalnim partnerima, jer samo zajednički možemo provesti ključne promjene nužne za boljitak naše domovine Hrvatske. Njima ćemo postaviti temelje za dugoročni i održivi gospodarski rast koji donosi stvaranje novih radnih mjesta, bolje plaće, viši standard i u konačnici dostojanstven život od poštenog rada za sve hrvatske građane. U ime Vlade Republike Hrvatske čestitam vam Međunarodni praznik rada!"

>> Premijer Orešković: Smanjit ćemo javni dug za 100 milijuna eura u mjesec dana

>> Orešković uputio čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru

Komentara 19

DU
Deleted user
21:05 30.04.2016.

Ne znam da je ijedni premijer i predsjednik iz EU cestitao svojim gradanima prvi maja osim u Hrvatskoj. To sve govori gdje smo.

DO
doktorica
19:51 30.04.2016.

Samo zajednički možemo provesti ključne promjene.....naravno da nam uzmete novac,a vama ostaju lijepe plaćice ,udobni automobili,krasne kancelarije,šoferi,luksuzni stanovi,velike mirovine.Ako je to "zajednički" onda probajte malo promijeniti uloge i vidjeti kako građani žive sa mršavim plaćama i sramotno malim mirovinama.

KO
KOHON
08:38 01.05.2016.

Gradevina mi izgleda kao da ima lagani downov sindrom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije