Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI

Evo koje nas promjene očekuju u zdravstvenom sustavu!

pacijenti
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
06.05.2016.
u 17:04

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan!

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

 

>> Nisam htio Lozančića ostaviti na cesti. Zavrijedio je više, naći ćemo mu poziciju u javnoj firmi

>> 'Orešković nema pojma o politici, vrijeme mu je da se vrati u Kanadu'

Komentara 12

DU
Deleted user
18:28 06.05.2016.

Nema budućnosti dok svi ustaju na stražnje noge oko prošlosti. Mi živimo u njoj i ne znamo izaći, Naši su pogledi i teme vezani isključivo za prošlost; tko je bio veći ?rvat, tko je veći ustaša, tko glasnije viče za dom spremni, kome je prvo polje u šahovnici crveno a kome bijelo, tko je tek dva koljena tu, a to je došao jučer a tko je tu već sedam koljena. Nama nije bitno radi li čovjek dobro, vrijedno, je li moralan, je li častan i u poslu i privatno, Samo forma, ono što svi mogu vidjeti i čuti kao izgled, buku, moć, zastrašivanje i simbole. Ono što se dulje gradi; ugled, radne navike, rezultate rada, poštovanje - to je nama samo mlaćenje prazne slame. Dok se to ne promijeni - nikuda mi nećemo, nego sve dublje.

DU
Deleted user
17:44 06.05.2016.

osim pečata i pokoje uredbice ova Vlada je na pozitivnoj nuli.....Oreškoviću povuci potez i dokaži se ili idemo na nove izbore....

Avatar Daruvar_
Daruvar_
17:24 06.05.2016.

Jest da je Vlada RH skupljena s koca i konopca, ali valja ostaviti Oreškovića da radi svoj posao i pokaže je li kadar sprovesti pokoju reformu. Ne očekujemo čuda, ali neke pomake svakako. A pričice o Iviću, Ivici, Marici ii sličnima valja ostaviti dokonima koji jednostavno nemaju pametnija posla od podmetanja klipova. Krajnje je vrijeme da se koncentriramo na prava pitanja za budućnost ove države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije