Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAZIO SUĆUT

Orešković: Ovakvim terorističkim prijetnjama moramo se snažno oduprijeti na globalnoj razini

Premijer Tihomir Orešković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
29.06.2016.
u 11:21

"U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, upućujem izraze duboke sućuti zbog svih poginulih"

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković uputio je brzojav sućuti predsjedniku Vlade Republike Turske Binaliju Yıldırımu povodom napada u Istanbulu u kojemu je ubijeno 36 ljudi.

"Samo nekoliko tjedana od prošlog napada, s velikom sam žalošću primio još jednu vijest o bezumnom terorističkom napadu u Istanbulu, u međunarodnoj zračnoj luci Ataturk. Ponavljanje ovih tragičnih događaja potvrđuje uvjerenje da se ovakvim terorističkim prijetnjama moramo snažno oduprijeti na globalnoj razini i ne posustati u borbi protiv surovog nasilja i terorista koji na najbrutalniji način ugrožavaju sigurnost i odnose ljudske živote. U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, upućujem izraze duboke sućuti zbog svih poginulih. Molimo da njihovim obiteljima prenesete izraze našeg suosjećanja, a ozlijeđenima u napadu želimo brz i potpun oporavak“, napisao je u svojoj poruci Orešković.

>> UZNEMIRUJUĆE Snimljeno kako je policajac upucao bombaša, pa pobjegao nekoliko sekundi prije eksplozije

>> Svijet osuđuje napade na zračnu luku u Istanbulu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije