Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NI JA NEĆU IĆI'

Tihomir Orešković: Ne vidim smisao da Vučić dolazi na summit u Dubrovniku

Tihomir Orešković
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
1/4
23.08.2016.
u 18:48

Ako Šešelj dođe, bit će uhapšen, poručio je premijer

Tehnički premijer Tihomir Orešković rekao je da ne vidi zašto bi srbijanski premijer Aleksandar Vučić došao na summit u Dubrovnik.

Na pitanje je li pozivanje Vučića bila pogreška, rekao je da je bitno poziv staviti u kontekst.

– Pozvali smo Vučića prije mjesec i pol, nakon što se predsjednica sastala s njime i poslije potpisivanja deklaracije. Odnosi su tada bili sasvim drukčiji – rekao je Orešković, dodajući da su tek jučer dobili potvrdu da Vučić dolazi.

Orešković je naglasio da se u međuvremenu format summita promijenio te da neće biti premijerskog panela.

– Ne vidim smisao zašto bi premijer Vučić došao, nismo se još čuli formalno, ali nadam se da ćemo se do sutra čuti. Ja neću ići na taj summit pa ne vidim smisla ni da premijer dolazi – rekao je Orešković.

Orešković je rekao da je Vojislav Šešelj, koji je objavio da je dobio putovnicu i da dolazi u Hrvatskupersona non grata u Hrvatskoj i da nije dobrodošao.

– Ako dođe, bit će uhapšen – rekao je Orešković.

>> Klemm i Jukić poslali poziv predsjednici: 'Organizirajte nam sastanak s Vučićem'

Komentara 61

Avatar Retardo
Retardo
19:01 23.08.2016.

Ne kužim zašto bi hapsili četničkog vojvodu Šešelja, dok istovremeno ne bi hapsili isto tako četničkog vojvodu Nikolića, kao ni četničkog pripravnika Vučića? Da ne spominjem da puštaju i Pupovca da mirno hoda po Hrvatskoj i radi što hoće? Po čemu je Šešelj gori od ostalih četničkih smradova?

DU
Deleted user
19:01 23.08.2016.

Slažem se. Otvoreni neprijatelji Hrvatske nisu dobrodošli.

Avatar Matija22
Matija22
19:13 23.08.2016.

ako dođe nemojte ga ugostiti , ponašajte se kao da ga nema tamo , ako hoće nešto pojest i popit nek mu pupavac plati ili nek plati iz svojeg đepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije