Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski dnevni list

The Guardian među naslovnicama posvećenih Trumpu na vrh stavio naslovnicu Večernjeg lista

Članak The Guardiana
Foto: Screenshot
1/4
21.01.2017.
u 14:32

The Guardian piše da su ovo neke od novina koje su danas izašle s naslovnicama na kojima stoje naslovi poput "revolucija", "neka nam Bog pomogne" i "Amerika prva".

Ugledni britanski dnevni list The Guardian na svom je portalu u članku sa naslovnicama odabranih novina u svijetu posvećenih inauguraciji Donalda Trumpa među prve naslovnice stavio upravo naslovnicu današnjeg izdanja Večernjeg lista.

>> Moguć je i novi Hladni rat s Europom kao bojnim poljem i Kinom kao konačnim ciljem

Između ostalih, osim naslovnice The Guardiana tu se nalaze i naslovnice Le Figara, Politikena i Hamburgen Morgen Posta. The Guardian piše da su ovo neke od novina koje su danas izašle s naslovnicama na kojima stoje naslovi poput "revolucija", "neka nam Bog pomogne" i "Amerika prva".

Foto: VLm

Komentara 5

KI
kimi
14:42 21.01.2017.

Odmah uz dnevni list iz Angole...

Avatar lvan12
lvan12
14:53 21.01.2017.

Ideš... Koji uspjeh VL!

AL
alphazulu99
14:54 21.01.2017.

To su im valjda ispostave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije