Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.04.2014. u 12:45

Reporter Boris Mišević, uživo s Markova trga, pokušao je najnoviji premijerov komunikacijski brodolom prikazati kao uspjeh, jer on je inače odličan govornik, elokventan, brzo misli, brzo govori

Budući da su svi ostali na godišnjem odmoru, reporter Boris Mišević  je, kao što to često i uspješno čini, stao na pločnik Markova trga i počeo za dnevnik RTL TV-a govoriti nešto o Vladi. Njegova je specijalnost naše drago gospodarstvo, ali ovaj put su mu pustili  i izjavu predsjednika Vlade koji se jučer očitovao da on nikad ne će biti predsjednik države, a onda ga je rečenica povukla. Izvolio je dodati da on kao predsjednik Vlade mora govoriti istinu, a predsjednik države to ne mora, on može nešto i prešutjeti, što je dobro. Zašto bi to bilo dobro, nije se potrudio objasniti, a i čemu, kome?

Čim je predsjedniku države on osobno odobrio prešućivanje dijela istine, na što ovaj u današnjem podnevnom dnevniku HTV-a nije pristao, vidjelo se da se nakon ove tri svoje vladarske riječi („što je dobro“) – on jako dobro osjeća, drugim riječima pomislio je da je strašnom Ivi Josipoviću uspješno pokazao figu u džepu, tj. da  se izvukao i da je sposoban za još.  Dodao je da on, Zoran Milanović, ne mora biti omiljen – dalje nemamo srca citirati. Na scenu je stupio RTL-ov gospodarski novinar Boris Mišević.

Miševiću je nekako promakla opće poznata činjenicu da ZM užasno loše komunicira s građanima. Od svih njegovih mana ta je najgora. Ni jednu vladinu mjeru nije uspio objasniti, uvijek  bi se bahatio, naljutio, uvrijedio, držao predavanja. O njegovim, blago rečeno besmislicama, na internetu postoji pojam „zoranizmi “ i sad nam hrabri reporter Mišević  tumači da je Milanović sto posto htio nešto reći, ali ne zna se što, ali sigurno nešto, jer on je odličan govornik, elokventan, brzo misli i govori. Umjesto da Milanovićevu pričicu doda onim anegdotama na Internetu, reporter Mišević je ono čega nema objasnio onim što ne postoji. Najbolje bi mu tu logičku problematiku objasnio naš najvrsniji logičar: sam Milanović.

>>Nova ekonomska analiza u 'Dnevniku 3' razotkrila Vladinu besmislicu

Komentara 20

BA
Black Angels
13:02 23.04.2014.

brzo misli,,,,sa cime,,,,jer ovaj reporter njihov,,,naravno da je inace ne bi izjavio ovakvu glupost,,,,pa ovaj je kriv za stanje u hr,,,,narod nema sta jesti raste broj nezaposlenosti ...ministri i clanovi mu plivaju u korupciji a on se uhvatio cirilice kao pijan plota,,,,e kakvih sve bisera necemo procitati nemam rijeci od ovog reportera,,,ako nastavi davati ovakve izjave neka netko ,,,hitno pozove vrapce i neka mu tamo odmah obezbjede mijesto jer nije za drugo kad izjavljuje gluposti ili neka se provijeri ciji je clan stranke koliko je dobio da bi to izjavio jer tu nisu cista posla mislim da je dobio pozamasnu sumu da bi to izjavio

SE
sestrićna
13:34 23.04.2014.

ma dovoljno je reći boris i sve jasno..

TO
Tot
13:48 23.04.2014.

od elokventnog zorana bedastiji su samo novinari rtl-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije