Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje SDP-ovih ministara

Team building - Milanović na večeru pozvao i Josipa Leku

Milanović Leko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Ivanka Toma, Silva Videk
24.07.2014.
u 13:15

Bilo je riječi o aktualnim temama, ali u opuštenijoj atmosferi. To je svojevrsni team building, kaže nam jedan od sudionika

Premijer Milanović u utorak je već tradicionalno na večeri okupio sve SDP-ove ministre. Kako neslužbeno doznajemo, okupili su se na seoskom domaćinstvu “Agroturizam Kos” u Brezovi pokraj Svetog Križa Začretja, koje je u vlasništvu obitelji svetokriškog SDP-ovog načelnika Marka Kosa, a prvi put pridružio im se predsjednik Sabora i predsjednik Glavnog odbora SDP-a Josip Leko. Od izvora bliskog premijeru doznajemo da je Milanović s Kosom prijatelj, pa gotovo nakon svakog posjeta Krapinsko - zagorskoj županiji premijer odlazi upravo na to seosko domaćinstvo.

Večere izvan Zagreba na koje poziva ministre iz svoje stranke premijer Zoran Milanović u pravilu saziva svakog mjeseca. Ta neformalna druženja počela su u užem krugu, i to s mlađim ministrima. U prvom sastavu bili su Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović, Gordan Maras i još neki. No Milanoviću se brzo prigovorilo da se druži samo sa svojim miljenicima u Vladi.

Kako druženja ne bi izazvala nesnošljivost u Vladi, Milanović je u njih uključio sve ministre iz svoje stranke. Tako je na večere dolazio i bivši ministar Linić, i to u vrijeme dok nije razgovarao s Milanovićem. Linić bi sjeo na jedan kraj, a Milanović na drugi kraj stola. Sada se krug uzvanika proširio i na Leku kojemu je to, kaže jedan od sudionika, bilo prvo neformalno druženje s Milanovićem u više od dvije godine.

>>HDZ-ova koalicija vodi 10 posto, Milanović najnepopularniji premijer

Komentara 3

Avatar Robert28
Robert28
13:33 24.07.2014.

Koji ljigavi tip je taj Milanović! Fućka se Milanoviću za rupetinu u proračunu od 20 milijardi kn, fućkaš mu se što smo jedina država u Europi kojoj pada BDP, njemu je najbitnije da sačuva svoju partijsku fotelju uz pomoć nesposobnih i korumpiranih ministara poput ovog Zmajlovića koji mu se vjerojatno najviše uvlači u dupe jer je do grla u kriminalu!

OS
osica
14:02 24.07.2014.

Za dobru klopu uvijek spremni . Tko plaća tog Kosa i klopu kod njega ? Linić odlazio na klopu i kad nisu razgovarali, valjda kad je presušilo kod Marine, a navika je navika.

MR
midnight rose
18:25 24.07.2014.

ma taj Milanović nema srama niti malo! Užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije