Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.12.2014. u 14:00

Da nam je naša oporba inventivnija, posumnjala bih da su se sami Milijan i Tomislav dosjetili ubaciti Vargu u Vladu ne bi li kukurikavce poslali k vragu

Službenim automobilom može ići Milanović u Gunju da tamo fakinski predloži poplavljenima da tuže državu zbog puknutog nasipa. Međutim, kad službenim autom na skijanje u Italiju otputuje ministar iza kojeg je već nekoliko skandala, to više nije samo simptom bahatosti vlastodržaca ili izraz neosjetljivosti otuđene političke kaste, to je i notorna politička glupost pa i političko samoubojstvo.

Tu glupost Vargi, ali i cijeloj Vladi zamjerit će ne samo nezaposleni, neplaćeni ili gladni, nego i svi koji sami plaćaju benzin, nerijetko i za službene potrebe privatnih firmi u kojima rade. Toga
 nisu svjesni ni stanovnici Banskih dvora ni svi gradonačelnici, načelnici i službenici koji se vozikaju naokolo na državni račun. Kad se Varga na putu u južne Alpe zavali u Audi plaćen novcem poreznih obveznika, to izgleda baš kao da želi da ga se smijeni i baš kao da hoće da Vlada "otkukuriče" s  vlasti.

Da nam je naša oporba inventivnija, posumnjala bih da su se sami Milijan i Tomislav dosjetili ubaciti Vargu u Vladu ne bi li kukurikavce poslali k vragu. Reakcija HTV-ove novinarke Đurđice Plećaš u Dnevniku o tome kako je ministrova šutnja napredak u odnosu s novinarima koje je dosad napadao, pokazuje da nije samo javnosti nego i novinarima dosta – ne samo Varge i vargizama – nego i političara općenito.

Ako je suditi po gledanosti informativnih programa, pogotovo onih što se hrane od pretplate, kruha za medije više nema isključivo u u politici. Ministar na skijanju u službenom automobilu samo će još ponekog gledatelja natjerati da prebaci na "Lud, zbunjen, normalan".

PLUS

Zašto ne možemo saznati na kojim se crpkama toči loše gorivo, kao i zbog čega ono nije još pojeftinilo teme su u Togonalovu Otvorenom koje doista zanimaju građane.

MINUS

Jozo Ćurić toliko nam uporno para uši pogrešno naglašavajući riječ ubojstvo, s udarom na prvom slogu, da ga ne opravdava ni zanos kojim se javlja iz Muenchena.

>>Milanović: Varga je krivo procijenio, mijenjat ćemo uredbu o korištenju vozila

>>Jakovina: Osobno ne bih otišao, ali pitajte Vargu. Pusić: Nije trebao ići

Komentara 10

PI
pismeni
15:31 16.12.2014.

Odvesti šofera na skijanje! Svaka čast Ministre!

DU
Deleted user
14:38 16.12.2014.

Sa ili bez Varge i njegovih afera Zokijeva vlada nema nikakve šanse na slijedećim izborima, kolikodog smatrali ovaj narod blesavim. Ali da se ne trude barem malo "osvijetlati" obraz u što su se cijelo vrijeme zakljinjali......

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:13 16.12.2014.

...701. afera... predsjednik vlade (premier) se nije očitovao niti o prvoj... instutucije gluve i nijeme... a građani plaćaju... ne samo službeni auto i gorivo... nego i vozača... valjda i prekovremeno... nedjeljom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije