Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE PERKOVIĆU

Svjedok zbog prijetnji prevezen u Njemačku?

perković
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
19.04.2015.
u 19:50

Policija je u subotu dva puta bila kod Ivana Krmpotića

Ivan Krmpotić, koji bi uskoro trebao svjedočiti na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču u Njemačkoj, stavljen je pod zaštitu njemačkog tužiteljstva jer se njemu i njegovoj obitelji prijeti, objavio je HRT. Prema medijskim navodima Krmpotić je zajedno sa suprugom u subotu navečer prevezen u Njemačku, gdje je smješten u sigurnu kuću. Ti navodi nisu potvrđeni u MUP-u, no zato u zagrebačkoj policiji kažu da su tijekom subote u dva navrata obavili očevid u zgradi u Ul. Ivana Lučića u Zagrebu gdje Krmpotić živi.

Prvi put policajci su došli na Krmpotićev poziv oko 10 sati jer im je on kao predstavnik stanara dojavio da je oštećena brava na ulaznim vratima zgrade. Očevidom je ustanovljeno da je netko u noći na subotu između 21.30 i 9.30, oštetio automatsku bravu na ulazu zgrade. Ustanovljeno je i da zgrada nema videonadzor te da je šteta mala. Policija je u istu zgradu došla i u poslijepodnevnim satima, nakon što ih je Krmpotić obavijestio da je svom poštanskom sandučiću našao prijeteću poruku. Krim-tehničari su izuzeli poruku i eventualne korisne tragove, a Krmpotić je policiji kazao kako misli da prijetnja ima veze s njegovim predstojećim svjedočenjem u Njemačkoj.

>> Nobilo: Već dugo na suđenju nismo čuli ništa o Đurekoviću

Komentara 19

Avatar delminium
delminium
21:04 19.04.2015.

Zašto prijete, a da su uspjeli i likvidirali bi Krmpotića .....Zato jer je gospodin važan svjedok u procesu rasvjetljavanja likvidacije obitelji Ševo. da vas podsjetim tada su ubili dijete, djevojčicu. Šuška se da je odgovoran otac bivšeg predsjednika.

DU
Deleted user
20:58 19.04.2015.

Kada će se napraviti analiza koliko je građana RH dobilo metak, nož ili kiselinu od ''takvih'', pod čudnim okolnostima i pričama o ratu, zločinu, ustašama, razbojstvima, zdravstvenim problemima, tlaka, srce, slučajnosti u prometu a radilo se o čistim likvidacijama između bivših drugara ili potencijalnih svjedoka u UDBAŠKO partijskom ''radu'' do danas.

BA
bakulušić
21:57 19.04.2015.

Ovo se zove sramoćenje hrvatske države od strane onih koji su dužni skrbiti o sigurnosti građana. Možda oni i skrbe o građanima no, trebali bi skrbiti i o Hrvatima koji nikako da "zaborave prošlost i okrenu se budućnosti". Zaista, sramotno je da njemačka policija mora brinuti o zaštiti Hrvata. Ima li toga još igdje u svijetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije