Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstvena prilika

Svi ga žele vidjeti! Ogromne gužve na Plesu zbog Antonova 225

Antonov 225 na Plesu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/13
09.11.2013.
u 11:10

Najveći zrakoplov na svijetu pobudio je ogromno zanimanje javnosti. Nije ni čudo jer, vjerojatno ga nikad više nećemo imati priliku vidjeti.

Ogromne gužve stvaraju se u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso jer svi žele uživo vidjeti najveći zrakoplov na svijetu i jedini takve vrste uopće - Antonov 225. Građani strpljivo stoje u dugim redovima na stepenicama koje vode na kat do vidikovca koji gleda na pistu gdje se nalazi ukrajinski Antonov 225 koji čeka na ukrcaj Končarevog transformatora.

Dok se zrakoplov sinoć spuštao, stotinjak gledatelja, koliko ih se uspjelo natiskati na terasu vidikovca, oduševljeno je gledalo i fotografiralo trenutno najveću 'željeznu pticu'. Svi ostali zrakoplov će moći vidjeti tijekom cijelog današnjeg dana s vidikovca putničkog terminala dok se u njega bude utovarao transformator.

>>Antonov spustio grdosiju: Evo što kaže!

Ključne riječi

Komentara 7

CH
CH2710
12:36 09.11.2013.

Mogli ste bar staviti koju sliku ili video kako se zrakoplov spušta ili diže, ili kako se i njega tovari transformator.

ST
striderZG
15:18 09.11.2013.

Pogled je nezaboravan, nema šta...bio samo tamo prije podne i nasjeo na vrle spektakluk-priče hrvatskih novina i portala. Antonova možete vidjeti jedino ako se nagnete krajnje desno ...skoro preko ograde i 30-ljudi koji se tiskaju sa vama u isto vrijemeeme i gura fotoaparate ne bi li uhvatila trenutak u vječnosti sa slikom aviona udaljenog cca.200 m. Razumijem zračnu luku i njenu organizaciju, te da zrakoplov nemože biti ispred vidikovca.. Očita je bila namjera da se dovuče ljude u poluprazni kafić aerodroma nebi li li se potrošila koja kuna na kavu s mlijekom za 19 kn ili mali Pago sok za 25 kn...ili nedajbože Jamnicu za 30 kn/l i gleda u avion od Turkish airlinesa. U kombinaciji s petparačkim portalima koji su zakurili ovakvu prevažnu temu i događaj... ovo je primjer još jedne ne tako važne teme za koju naša raja više brine od životnih problema. No Končaru svaka čast...

NA
narko
13:37 09.11.2013.

Zračna luka je odlično iskoristila priliku i izreklamirala ovo. Bit će novaca od parkinga; jutros se jedva nalazilo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije