Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAKTIVNIJI U SABORU

Sveprisutni Pernar se ne zaustavlja: Na Fejs stavio video svojih govora u Saboru

Ivan Pernar
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
24.10.2016.
u 14:00

NATO i SAD prozvao je da u Siriji naoružavaju pobunjenike s islamističkim predznakom, a da je oružje 'donirala' i Hrvatska

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar u rekordnom roku pridobio je pažnju zbog svakodnevnih govora u toj instituciji. Dok pojedinci prozivaju članove stranke zbog neprimjerenog ponašanja, oni drugi podržavaju njegova stajališta.

Pernar je tako na službenom profilu podijelio gotovo četverominutni video koji obuhvaća neke od najvažnijih dijelova njegova govora.  

Dotaknuo se tematike o kojoj se u javnim krugovima raspravlja, iako političari o tome ne progovaraju.

Spomenuo je da Hrvatska nije pridobila korist od Europske unije. Manje je zaposlenih, a iz zemlje se iselilo preko 100 tisuća ljudi. NATO i SAD prozvao je da u Sirji naoružavaju pobunjenike s islamističkim predznakom.

- Kolone izbjeglica pristižu u Europu, NATO je proveo lažnu humanitarnu akciju kako bi navodno zaštitio civile. Američki službenici priznali su da su stvorili Isil i da ga financiraju hrvatskim oružjem - kazao je Pernar, spominjući odluku Hrvatske da na zahtjev SAD-a 'donira' američkoj vladi oružje. 

Pogledajte video: 

>> 'Ivan Pernar brzo će izgorjeti, ali bolje od SDP-a buši Most'

Ključne riječi

Komentara 14

BI
Biker
15:01 24.10.2016.

Pernar govori istinu . Amerika je najvece zlo , banke vas pljackaju , stoko sitnog zuba sto imate protiv covjeka koji vam otvara oci ,,,slepci jedni .... da je bar takovih vise kao Pernar .

Avatar Proleter
Proleter
14:39 24.10.2016.

Danas se istina ne skriva od ljudi. Danas se ljudi skrivaju od istine. A istina je kao voda - uvijek pronađe put. Pernaru, samo gazi i ne zaustavljaj se.

KI
killthesnake
00:47 25.10.2016.

Nisu to nikakve teorije zavjere nego realne zavjere koje se upravo dešavaju , David Icke je na to upozoravao Građane prije nekoliko godina , valjda uzalud !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije