Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svećenik iz Markove crkve:

'Branitelji nisu imali što jesti, bili su gladni'

svećenik
Foto: Screenshot
1/8
29.05.2015.
u 09:30

Proveli smo s njima večer, molili smo s njima i imali jutros misu i oni su za to zahvalni, rekao je svećenik

Branitelji su imali samo vodu, nisu imali što jesti, bili su gladni. Proveli smo s njima večer, molili smo s njima i imali jutros misu i oni su za to zahvalni – rekao je novinarima svećenik koji je jutros s paterom Mandurićem i don Stojićem izašao iz crkve svetog Marka i krenuo prema Kamenitim vratima, pišu 24 sata.

Branitelji su noć proveli u crkvi sv. Marka gdje su se sklonili u 22 sata dokad im je bilo dopušteno prosvjedovati na Markovu trgu.

>> Đuro Glogoški pred Markovom crkvom: Ne planiramo izaći odavde!

Komentara 77

DU
Deleted user
09:45 29.05.2015.

To ne razumijem. Zar branitelji jedu po noći? Jer kako smo vidjeli preko dana su se gostili janjcima koje im je poslala Anice Kovač, jagodamo i oszalom hranom, a ni pića nije nedostajalo. Otkud glad po noći?

KU
Kurciban
10:34 29.05.2015.

Šta crkva nema za kruh? Onda smo stvarno u banani...

Avatar balen
balen
09:55 29.05.2015.

Šta, ponestalo janjetine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije