Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić

'Sve je moguće, i da Karamarko padne i da Most nastavi suradnju s Brkićem'

Ivan Vilibor Sinčić i Branko Vukšić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 09:00

- Karamarko je trebao sam shvatiti u kakvoj situaciji se nalazi - rekao je Sinčić

- Sve je moguće, moguće je da Tomislav Karamarko padne u Saboru, a moguće je da Most s Milijanom Brkićem nastavi suradnju, to ćemo još vidjeti - komentirao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na N1 televiziji.

- Karamarko je trebao sam shvatiti u kakvoj situaciji se nalazi - rekao je Sinčić i dodao kako Karamarko u ovoj situaciji sa suprugom ne može braniti interese Hrvatske i Ine.

- Most je promijenio priču, prvo su rekli da će pričekati odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, a sad obrat. Mislim da su shvatili da je priča više manje gotova - rekao je Sinčić i dodao da bilo kojeg dužnosnika koji se nađe u sličnoj situaciji, ako sam ne shvati gdje se našao, treba smijeniti.

Istaknuo je kako sve ovisi o Saboru. - Parlamentarna demokracija je degradirana u Hrvatskoj, Sabor je postao automat za zakone, no ovog puta nije toliko, tijesna je većina, na kraju će odlučiti o svemu Sabor - istaknuo je čelnik Živog zida.

- Sve što se događalo s Mostom je puno obrata, možda predsjednica pozove Petrova pa se sve promijeni, ne moramo se bojati boriti protiv tako nečega, moramo se boriti protiv korupcije.

Sinčić se osvrnuo i na prosvjed zbog Ine i MOL-a te je rekao da tu postoji ogroman spektar problema. - To je jedna ogromna priča u koju su upleteni manje više svi relevantni političari u zadnjih 20 godina, i stari kadar iz 90-ih i ovi sadašnji. Trebalo bi nastaviti inzistirati na nastavku arbitraže, dakle suprotno onome što Karamarko govori - kaže Sinčić.

Čelnik Živog zida poručio je da Živi zid neće sudjelovati u preslagivanjima te da je Most pokazao da s takvim strankama ne treba koalirati.

>> Šeks: Ovo je najava političkog rata između MOST-a i HDZ-a

>> Karamarko: Petrov hoda "po tankom ledu", ne postoji afera niti sukob interesa

Komentara 17

FO
Fortuna1980
09:38 27.05.2016.

Nova generacija agitpropa u punom djelovanju!

MU
muh
10:12 27.05.2016.

Pa koliko ovaj plati da je stalno u Večernjem?

SX
sudbina x
09:25 27.05.2016.

Nevjerojtno . Koji analitičar. Možda ovako možda onako. Ma daj čovjeće imaj stav i reci.. Koji siheraški pokvarenjak, ako neće biti ovako bit će onako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije