Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Banskim dvorima

Sutra u 11 sati prvi sastanak Plenkovića i svih ministara

Andrej Plenković s članovima Vlade
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/9
24.10.2016.
u 18:59

"Danas krećemo s poslom, najprije organizacijski aspekt rada Vlade, samog ureda Vlade, nakon toga konzultacije s ministrima, priprema za prvu sjednicu Vlade u četvrtak...", rekao je Plenković

Premijer Andrej Plenković sutra će u Vladi održati prvi sastanak sa svim ministrima svoje Vlade nakon njezina potvrđivanja u Hrvatskom saboru, a početak je sastanka u 11 sati, doznaje Hina u ponedjeljak u Banskim dvorima.

Održavanje sastanka najavio je Plenković u ponedjeljak ujutro u izjavi novinarima pri dolasku, prvoga radnog dana, u Banske dvore. Rekao je i da će najprije krenuti s organizacijskim aspektom rada Vlade, potom pripremom prve vladine sjednice za četvrtak, a najavio je i vrlo skoro pripremu proračuna za 2017. godinu.

"Danas krećemo s poslom, najprije organizacijski aspekt rada Vlade, samog ureda Vlade, nakon toga konzultacije s ministrima, priprema za prvu sjednicu Vlade u četvrtak...", rekao je Plenković. Potvrdio je i da će već na prvoj sjednici Vlade imenovati predstojnika Ureda Vlade te da će ovoga tjedna riješiti sve što je ključno i bitno za sastavljanje Vladinog tima.

Može se očekivati i da će ministri na sutrašnjem sastanku premijeru Plenkoviću iznijeti podatke o stanju u svojim resorima.

>> Vlada treba već ovaj tjedan odlučiti ide li Hrvatska u poreznu reformu od 2017.

>> Premijer Plenković opušta se gledajući ovu hrvatsku seriju

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar juricamesko
juricamesko
19:37 24.10.2016.

zasto tako rano.do 11 se normalni radnici i poduzetnici dobrano umore.

KA
kajinx
23:28 24.10.2016.

Sada imamo tri ljevičarske stranke, SDP, HDZ i Most. (Ostali pikzibneri nisu stranke).

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
10:24 25.10.2016.

Nisu ni krenuli, a već se raspadaju (Marić). Što se krivo rodi, vremenom se ne može popraviti. Plenkiju će se sve vratiti s kamatom jer je prevario birače i narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije